Booking.com
VIP Estrada

NAPUSTIO ŽENU I DECU Naš pevač hteo da sakrije razvod, ali se KOMŠILUK TRESAO OD SKANDALA: “Takvi su najgori”

NAPUSTIO ŽENU I DECU Naš pevač hteo da sakrije razvod, ali se KOMŠILUK TRESAO OD SKANDALA: "Takvi su najgori"
Foto: Instagram

Pevač Bane Mojićević prošle godine zvanično se razveo od supruge Milice, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Par godinama pre toga nije živeo zajedno, iako je Bane u javnosti izbegavao da priča o bračnim problemima.


Da odnos Milice i Baneta nije idealan, javnost je prvi put saznala još 2017. godine kada se pročulo da je pevač napustio porodični dom u kojem je živeo sa suprugom i decom.

Komšije prvog pobednika “Zvezda Granda” tada su ispričale da se Bane u leto 2017. odselio iz stana u kojem su svili porodično gnezdo.

– Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori – rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala:

– Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom.

Bane Mojićević dugo je izbegavao da priča o razvodu, a onda je početkom ove godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao, ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje.

– U početku mi je bilo jako teško i stresno, ali je važno da je sve to iza mene. Prošlo je dovoljno vremena. Sada sam odlično – rekao je početkom 2021. Bane, a na pitanje kako je porodica reagovala kada im je saopštio da je njegovom braku došao kraj odgovorio je:

– Znali su da naš odnos već dugo ne funkcioniše dobro, pa nisu bili iznenađeni dešavanjima.

Kako je tada istakao, sa bivšom suprugom Milicom u kontaktu je zbog dece, koja su prihvatila činjenicu da njihovi roditelji više nisu u braku, te da vode odvojene živote.

Izvor: PressSerbia/Blic

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia