Booking.com
VIP Estrada

Napravio je od mene raspuštenicu i dr*lju! Goca Tržan bez dlake na jeziku o Ivanu Marinkoviću

Nakon tvrdnji da je bio intiman sa Gocom Tržan, biznismen otkrio u kakvim je odnosima sa pevačicom!
Foto: Printscreen/TV Kurir

O ovome se pisalo mesecima


Poznato je da su javne ličnosti najviše na udaru kada je u pitanju zadiranje u privatan život, a da se narod sladi skandalima na svojoj koži osetila je i Goca Tržan.

Naime, pevačica se dotakla teškog perioda i razvoda kroz koji je prošla, a progovorila je i o Ivanu Marinkoviću.

– U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao “Bože budi precizan, baci ciglu i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža”. Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla. I šta ćemo sad? – rekla je Goca Tržan i naglasila da mnoge vesti vezane za javne ličnosti ne plasiraju oni sami nego se često čak izvlače iz konteksta.

– Znači ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr***, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd – ispričala je Goca na “K1” televiziji, koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo pričljiva.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia