Booking.com
Početna » VIP » Džet-set » NAPRAVILA BIH CIRKUS I ZAVRŠILA U ZATVORU! Marija Šerifović otputovala sa drugom, pa doživela NEPRIJATNOST!
Džet-set VIP

NAPRAVILA BIH CIRKUS I ZAVRŠILA U ZATVORU! Marija Šerifović otputovala sa drugom, pa doživela NEPRIJATNOST!

NAPRAVILA BIH CIRKUS I ZAVRŠILA U ZATVORU! Marija Šerifović otputovala sa drugom, pa doživela NEPRIJATNOST!
Foto: Printscreen

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da otputuje sa svojim prijateljem Milošem u Dubai, ali su je ih na aerodromu odmah sačekali problemi. 


Naime, kada su sleteli, pevačica je odmah prošla pasošku i carinsku kontrolu, dok je njen prijatelj zadržan zbog svog pasoša.

– Ljudi, ja sam stigla i prošla sam pasošku i carinsku kontrolu, uzela sam kofere i obavila sve. Međutim, čovek na pasoškoj kontroli je poslao Miloša u sobu sa imigraciju. Miloša nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš. Sad ne znam gde je čovek, kao ni da li će doći i kada će se javiti. Rekao mi je da svi koji su bili ispred njega da su prošli. Miloše, da li si ubio nekoga, a da ne znam? Da bežim odavde. Valjda će da ga puste – rekla je ona u svom novom klipu na Jutjubu.

Vreme je prolazilo, a Miloš se nije pojavio, pa je Šerifovićeva rešila da proveri šta se dešava sa njim.

– Miloša nema. Prošlo je još 35 minuta, u ovom trenutku on čeka već više od sat i po. Otišla sam kod čika policajca da ga pitam da proveri da li je on možda ubio nekoga i hoće li izaći da znam da idem u hotel, gladna sam. Čovek mi je rekao da je sve u redu i taj čika sa imigracija je rekao da će pasoš dobiti za 15 minuta. Sad je prošlo već deset. Sedim sama na aerodromu kao luda i čekam da puste Miloša – rekla je ona.

– Moram da priznam da sam se zabrinula, nije mi svejedno. Prazan je aerodrom, nema nigde nikog. On sedi i čeka čoveka na šalteru da mu lupi pečat. Prošlo je dva sata od momenta kada smo sleteli. Koji bih cirkus napravila i završila u zatvoru.

Marija je otkrila da je dva i po sata čekala druga i da je na kraju otišla sama u smeštaj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Serifovic (@serifovic)

– Koji bih ja sad ovde cirkus napravila. I završila bih u zatvoru naravno. Situacija je jeziva. Prišla sam čoveku sa pasoške kontrole da objasnim o čemu se radi i on je otišao po Miloša i doveo ga. Čika mi je rekao da ja mogu da idem, ali da Miloš mora da ostane i da ide sa njima u kancelariju – ispričala je, pa nastavila:

– Odveli su ga u tu prostoriju i uzeli njegov pasoš i rekli mu sledeće: “Moramo da proverimo vaš pasoš.” Onda su ga slikali i rekli mu da ako je ovo on, onda može da ide, a ako nije, vratiće se kući.

Na kraju je pevačica otišla u hotel i tamo sačekala Miloša.

– Ja sam došla u hotel, gde sedim i pušim, a Miloš čeka nekakvu potvrdu. Pritom on nikada nije bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svaka osoba u mom okruženju je vrlo civilizovana – objasnila je.

Na kraju se pojavio Miloš, koji je prošao dodatnu kontrolu zbog pasoša, a Mariji je laknulo.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia