fbpx
Džet-set Entertainment VIP Zanimljivosti

Nakon svadbe, Megan Markl je poslala pismo svom ocu, čiji je sadržaj isplivao u javnost

Trebalo im je samo šest sati: Princ Hari i Megan Markl ušli u Ginisovu knjigu rekorda
Foto: GULIVER/GETTY

Da li će posle ovoga prestati porodični problemi?


Strani mediji danonoćno bruje o turbulentnom životu Megan Markl, a kako je već otkriveno, ona već nek vreme nije u dobrim odnosima sa ocem Tomasom (74). Međutim, sad su isplivali novi detalji koji dokazuju da je trudna vojvotkinja pokušala da se pomiri sa njim.

Meganina polusestra Samanra više puta je javno iznosila da se Megan promenila prema porodici, te da ne želi da budu u kontaktu, a čak je napisala i knjige u kojima je iznela porodične tajne.

Nakon svadbe, Megan Markl je poslala pismo svom ocu, čiji je sadržaj isplivao u javnost
Foto: EPA/NIGEL RODDIS

Vojvotkinja se nije javno oglašavala zbog njihovih provokacija, vređanja, i kako mediji sada tvrde, neistinitih informacija. Tomas je tvrdio da je njegova ćerka prekinula svaki kontakt s njim, ali to izgleda nije istina.

Marklova je navodno pokušala privatnim, mirnim putem da reši nesuglasice unutar porodice. Posle venčanja ocu je poslala pismo, potvrdili su njeni prijatelji.

“Tata, srce mi je slomljeno. Volim te. Imam jednog oca. Molim te, prestani da me mučiš putem medija kako bismo popravili naše prijateljstvo”, piše navodno u jednom delu njenog pisma.

Nakon svadbe, Megan Markl je poslala pismo svom ocu, čiji je sadržaj isplivao u javnost
Foto: Profimedia

Takođe, Megan je zvala oca pre venčanja, ali on joj se navodno nije javio, prenosi isti prijatelj. Vojvotkinja niti bilo ko iz kraljevske porodice se još uvek nije oglašavao ovim navodima, a kako deluje veće su šanse da to ponovo uradi neko od Meganine porodice.

 

 

 

(Alo)

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA