fbpx
Reality Zadruga

Nakon što je u SUKOBU UDARIO Rebeku, Lepi Mića NAPUŠTA ZADRUGU!? Zadrugari ga molili da ostane!

Nakon što je u SUKOBU UDARIO Rebeku, Lepi Mića NAPUŠTA ZADRUGU!?

Lepi Mića je u toku današnjeg izazovas bio revoltiran ponašanjem Rebeke Popović, koja swe smejala kada su Lepom Mići lakirali nokte. Zbog ovoga je pogodio Rebeku bubicom u leđa.


Rebeka je tada briznula u plač, a Lepi Mića je kada je video šta je uradio imao potrebu da joj se izvini, zbog poteza koji nije bio uobičajen za njega.

Međutim, pojedini takmičari ušli su u sukob zbog različitog pogleda na ovu situaciju, a Lepi Mića nije mogao da se pomiri sa tim da je devojku koja je duplo mlađa od njega mogao da pogodi i samim tim rizikuje da je povredi.

On je osetio grižu savest koja je bila toliko velika da je odmah spakovao svoje stvari i krenuo ka kapiji ne bi li dobrovoljno napustio Zadrugu misleći da će Veliki šef uskoro poslati pismo u kojem će ga diskvalifikovati.

Svi zadrugari bili su protiv ovog čina, jer smatraju da on nije jedini koji je iznerviran odlučio da prekrši pravilo Zadruge, a ono što će iznenaditi sve je to što je većina učesnika bodrila ovog zadrugara moleći ga da odustane od ideje da ih napusti.

Celu situaciju pogledajte ovde.

Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close