fbpx
Entertainment Reality Zadruga Zanimljivosti

Nakon što je otkrio kad i gde su se videli, Sloba je priznao da nije spreman još uvek da vidi Kiju sa svojim novim dečkom

Nakon što je otkrio kad i gde su se videli, Sloba je priznao da nije spreman još uvek da vidi Kiju sa svojim novim dečkom

Neće mu biti svejedno.


U jeku priča o pomirenju bivših supružnika Slobe Radanovića i Kije Kockar, on priznaje da još uvek nije spreman da je vidi u zagrljaju drugog muškarca. I dok ona tvrdi da Sloba želi pomirenje, ali da ga ona odbija, on kaže da mu pomirenje trenutno nije prioritet, ali ne demantuje tvrdnje da ga želi.

Trenutno želim samo da budemo u normalnim i korektnim odnosima jer mislim da tako i treba da bude. Poslednji put smo se videli na snimanju novogodišnjeg programa na “Pinku”, pozdravili se, proćaskali i ona je morala da ide” – kaže Sloba, a potom otkrivasvoj emotivni status jer Kija tvrdi da on ima devojku koju krije od javnosti.

View this post on Instagram

🤙

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

Emotivni status ne postoji. Nemam devojku i ne viđam se ni sa kim” – kratko poručuje Radanović i kaže da podržava bivšu suprugu u želji da se zaljubi i u ovoj godini nađe dečka.

Verovatno mi neće biti svejedno, ali sve je to život i to su normalne stvari na koje čovek treba da bude spreman. Samo neka bude srećna” – iskren je pevač, koji na pitanje koju Kijinu osobinu ne želi da ima njegova buduća partnerka odgovara:

Zaista ne želim Kristinu da upoređujem sa bilo kim. Ipak je ona bila moja supruga. Ali, kod nje mi se ne sviđa što često ume da bude samoživa” – kaže Sloba za “Blic Scenu”.

 

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close