Booking.com
TV Bioskop Entertainment VIP Zanimljivosti

Nakon nekoliko godina u Holivudu, srpska glumica se vratila u Srbiju!

Nakon nekoliko godina u Holivudu, srpska glumica se vratila u Srbiju!

Nakon nekoliko godina provedenih u Holivudu, glumica Katarina Radivojević se nedavno vratila u Srbiju, kako bi učestvovala u snimanju druge sezone serije “Ubice mog oca”.


Ubrzo je usledio poziv da snimi jedan akcioni triler u holivudskoj produkciji, u komšiluku.

Hrvatsko ostrvo Hvar, biće jedna od destinacija na kojoj će ovaj projekat, vredan 50 miliona dolara, biti snimljen, a produkcijski tim, u kom je i sama srpska glumica, nedeljama je obilazio lokacije na Jadranu kako bi pronašli najpogodnije mesto za svoj film. Katarina, koja se tako pored glumačkog posla uhvatila i onog produkcijskog, otkrila je detalje novog filma u kojem će i ona imati jednu od glavnih uloga.

“Glavni producent je Džozef Tufaro iz Gold Star Filma, u čija su tri poslednja filma igrale zvezde poput Hali Beri, Arnolda Švarcenegera, Kristofera Vokena. Hrvatska će se naći ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje u filmu”, rekla je glumica, prenosi “Jutarnji.hr”.

Tako će se zvezda poznatih filmova poput “Zone Zamfirove” i “Čarlstona za Ognjenku”, naći rame uz rame sa velikim holivudskim imenima, koja se zasad čuvaju u tajnosti, a navodno je poznato samo jedno od njih – Tom Henks.

 

(mondo)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia