Booking.com
VIP Estrada

Najkraći brakovi na estradi: Pevač bio svega tri meseca u zajednici

LEONTINA
Foto: Printscreen/Instagram

Kao što neki poznati parovi i te kako mogu da nam služe kao primer za uspešan i dugovečan brak postoje i oni koji u bračnoj zajednici nisu mogli da opstanu dugo.


Leontina Vukomanović i Filip Pat

Leontina se udala u maju 2009, posle tri meseca zabavljanja sa violinistom Filipom Patom, a u aprilu 2010. rodila se mala Lucija. Taj brak je trajao tri godine.

Leontina i Filip su se dogovorili da se raziđu jer su oboje zaključili da njihov brak, nažalost, ne funkcioniše kao u početku. Brigu oko svoje jedinice preuzeli su oboje, s tim što je pevačica dobila starateljstvo nad detetom.

Petar Strugar i Ivana Nikolić

Početkom decembra 2013. godine Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.

Aleksandra Radović i Dejan Nikolić Džoni

Pevačica je još kao studentkinja bila u vezi, a kasnije i u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru. Međutim, posle dve godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao, pisali su mediji.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel i Jovana bili su braku nešto više od tri meseca. Oni su se upoznali i zavoleli na “Farmi”, a onda su velikom svadbom zapečatili ljubav. Međutim, ubrzo su počeli da optužuju jedno drugo za razne loše stvari, a Jovana je rekla da je kod Danijela “jela samo sendviče”, te da on pokazuje naklonost prema istom polu.

Slađa Delibašić i Milan Pejović

Slađana Delibašić udala se pre tri godine za 15 godina mlađeg Milana Pejovića sa kojim je bila u braku svega deset meseci. Nakon razvoda, bivša supruga Đoleta Đoganije je rekla:

– Svako će krenuti svojim putem. Nisam više mogla da budem pod pritiskom, želim da se bavim svojim poslom i porodicom kako treba. Deca su mi najbitnija i nisam mogla da se odvojim od njih, ma koliko nekome moje ćerke i unuka smetale. Milan i ja nismo bili na istim talasnim dužinama, nisu nam se poklopile energije, stavovi i razmišljanja.

Tagovi

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia