Booking.com
Zanimljivosti

Najgori pokloni za Novu godinu – Za one koje baš i ne volite!

poklon

Koji su najgori pokloni za Novu godinu? Odnosno, šta pokloniti onima koje baš i ne volite a morate nešto da im kupite?


 

Imamo par ideja i toliko su grozne da nam je neprijatno.

Najgori pokloni za Novu godinu

Ako morate da poklonite nešto, a zapravo to ne želite evo prve ideje. Uplatite u ime te iritante osobe humanitarnu pomoć. I onda mu/joj svečano uručite uplatnicu. Tako neće dobiti ništa. Idealno je da poklonite novac organizaciji koja bi ga nervirala. Recimo ako ima problem sa nekom grupom ljudi, pokretom ili idejom baš njima uplatite novac.

Knjige su uvek dobar poklon, čak i kada vas neko užasno iritira. Zato odaberite knjigu iz domena samopomoći, ali obavezno odaberite temu vrlo lično. Dakle, ako je ta osoba uvek kasni i nedogovorna je – poklonite knjigu koja rešava baš taj problem. Shvatate ideju. Odlepiće kada je vidi. I to ne od sreće.

Fizički neprijatni pokloni su – neprijatni. Mislimo na čarape koje grebu, džempere koji žuljaju i slično. Potrudite se da pronađete najužasniju stvar.

Možete da kupite i groznu sliku i svaki put kada dođete u posetu pitate gde je slika koju ste poklonili što je čist bonus u nerviranju koji će trajati godinama.

Naravno ništa gore od poklona koji ne odgovara. Na primer, ako vas nervira dečko vaše sestre poklonite mu nešto što će se njoj dopasti ili će njoj koristiti. Na primer vaučer za njenu omiljenu prodavnicu, ili nešto slično…

Možete i da kupite pribor za pecanje nekome ko nikada neće ići na pecanje i istom logikom bilo šta zapravo.

I za kraj, ako imaju decu tu se tek otvara pregršt mogućnosti. Kupite im bubnjeve, šljokice koje se prosipaju, bombu sa konfetama, ljugavce ili druge stvari koje će vaši iritantni prijatelji morati da slušaju, čiste ili spremaju danima.

(dominomagazin/pixabay)

About the author

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

1 Comment

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia