fbpx
Entertainment Reality TV Zadruga Zanimljivosti

Nadežda morala da se vrati u “Zadrugu”, ali to nije učinila zbog Mikija

Pevačica je ponovo morala da postane učesnica jer je pobegla iz prethodne sezone, zbog čega je ružičastoj televiziji ostala dužna.


Zbog bežanja iz prošle sezone rijalitija „Zadruga“ i kazne od 50.000 evra koju je zbog toga trebalo da plati Televiziji „Pink“, Nadežda Biljić u ovoj, novoj sezoni, besplatnim učešćem otplaćuje dug.

Nadežda morala da se vrati u "Zadrugu", ali to nije učinila zbog Mikija
Foto: E-stock/Ivan Dobričić

“Poznato je da svi učesnici pred ulazak u rijaliti potpisuju ugovor u kojem su jasno definisana prava i obaveze obe strane. Ukoliko učesnik samoinicijativno napusti rijaliti ili pobegne, što se u slučaju Nadežde Biljić desilo, dužan je da TV „Pink“ isplati 50.000 evra” – rekao je za „Alo!“ izvor blizak toj produkciji.

Nadežda morala da se vrati u "Zadrugu", ali to nije učinila zbog Mikija
Foto: O.K./Alo!

Budući da je pevačica i u prvoj sezoni bila bez honorara, pa nije u mogućnosti da zbog loše finansijske situacije otplati dug Televiziji „Pink“, ona se nagodila sa čelnicima projekta.

“Tačna je informacija do koje ste došli” – rekla je za „Alo!“ Nadeždina majka Slavica Biljić i dodala:

“Nadica je „Pinkova“ zvezda, samim tim je i deo te kuće. Budući da se ona nakon što je preskočila ogradu u Šimanovcima pokajala i da je i čelnicima „Pinka“ bilo žao zbog te njene nesmotrene odluke, odlučili su da joj daju drugu šansu. U svemu tome najviše joj je pomogao Mirko Gavrić. Ne možemo mu se odužiti do kraja života. Kako bismo mi inače isplatili toliku sumu” – pita se Nadeždina majka.
Na našu konstataciju da će njena ćerka provesti deset meseci u rijalitiju bez dinara, Slavica kaže:

Nadežda morala da se vrati u "Zadrugu", ali to nije učinila zbog Mikija

“Ma kakav honorar? Pa znate li koliko samo košta njena reklama na toj televiziji? Samo emitovanje njenog spota na „Pink mjuziku“ košta 15.000 evra. Cela naša porodica im je neizmerno zahvalna zbog svega. Honorar joj ne treba. Mi njima treba da platimo za sve što čine za nju, a ne oni njoj” – iskrena je Slavica.

Ona kaže da su svesni da je njihova ćerka umesto u drugoj sezoni „Zadruge“ lako mogla da se nađe pred sudom.

“Znam da su u ranijim sezonama rijalitija svi učesnici koji su pobegli kao Nada završili na sudu i morali da isplate tu vrtoglavu sumu. Tako i treba. Svi su oni punoletni i znaju pod kojim uslovima ulaze tamo. Potpisuju da će izaći onda kada ih publika izglasa, a onda samo jednog dana reše da ne mogu više. E, to tako ne može” – kaže Slavica Biljić, koja je neizmerno zahvalna što njena ćerka nije doživela tu sudbinu.

“Umesto da je kazne, dali su joj novu šansu. Nadam se da će ovog puta biti pametnija i da će znati da je iskoristi i da neće izneveriti ni njih, ali ni nas” – kaže za „Alo!“ Slavica Biljić.

 

 

(Alo)

Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA