Booking.com
News VIP

Nacionalni dan Katara: Ministar Rasim Ljajić sekao slavljeničku tortu!

rezanje torte

rezanje torte

NACIONALNI DAN KATARA PROSLAVLJEN U BEOGRADU! U prestonici je krajem nedelje svečano obeležen Nacionalni dan Katara, a ambasador te zemlje u Srbiji šeik Mubarak Bin Fahad el Tani istakao je da između dve zemlje postoje veoma prijateljski odnosi. Ambasador šeik Mubarak Bin Fahad el Tani kaže da je cilj Katara da istakne svoju poziciju na međunarodnoj sceni, da jača odnose sa bratskim i prijateljskim zemljama na bazi uzajamne koristi i poštovanja, a sve u cilju postizinja međunarodnog mira i bezbednosti, blagostanja i prosperiteta svih naroda. El Tani je naglasio da se, pod pokroviteljstvom princa vladara države Katar i predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, veoma prijateljski odnosi naroda dve zemlje razvijaju.

bogata trpeza

Zatim je usledila tradicionalna gozba i retka prilika da odabrane zvanice uživaju u najboljiim jelima tradicionalne kuhinje Katara, ali da osvoje vredna povratne avio karte za Dohu koje su najsrećnijim gostima podelili vodeći ljudi trenutno najbolje svetske avio kompanija, nacionalnog avio prevoznika Katara „Qatar Airways“.

Menadzment Qatar Airways-a
Menadzment Qatar Airways-a

Veličanstvenom  prijemu povodom obeležavanja Nacionanog dana Katara u Kristalnoj dvorani hotela “Hajat” prisustvovali su predstavnici vlade Srbije, diplomatskog kora, verskih zajednica, političkog, kulturnog i javnog života, a naš objektiv zabeležio je prisustvo ministra Rasima Ljajića koji je sa domaćinima isekao slavljeničku tortu. U istoj su kasnije uživali Vladimir Božović, slavna operska pevačica Jadranka Jovanović, glumac Branislav Lećić sa suprugom Ninom, porodica Karađorđević i brojni drugi gosti i i zvanice.

Ljajić i abasador El Tani

Ambasador sa Karađorđevićiima
Ambasador sa Karađorđevićima

ambasador i treći sekretar ambasade

Jadranka Jovanovic sa prijateljicom
Jadranka Jovanovic sa prijateljicom
Ambasador sa Vladimirom Božovićem
Ambasador sa Vladimirom Božovićem

20151218_183056 (1024x576)

Marija Kovaćević sekretar ambasade
Marija Kovaćević sekretar ambasade

20151218_202410 (1024x576) 20151218_202818 (1024x576)

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia