fbpx
Beograd Event Koncert Kultura

Muzika iz „Diznijevih“ filmova i koncerti za praznike u Kolarcu

Muzika iz „Diznijevih“ filmova i koncerti za praznike u Kolarcu

Centar za muziku Kolarčeve zadužbine za kraj ove i početak 2019. godine organizuje program namenjen svim uzrastima, od koncerta za najmlađe sa muzikom iz „Diznijevih“ filmova, pa do tradicionalnog promenadnog koncerta „Najperspektivniji mladi muzičar“, najavili su iz Kolarca.


U subotu, 29. decembra od 11 sati, biće održana poslednja „Mala škola bontona – kako se sluša koncert“, na kojoj će kvartet Nemanje Nikolića svirati muziku iz „Diznijevih“ filmova.

Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović, koji će na vrlo poseban i originalan način decu voditi kroz ovaj program.

Uz njega, mališani će saznati istoriju Kolarčeve zadužbine, naučiti kada se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im preneti neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima napraviti opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 200 dinara.

Novogodišnji gala koncert orkestra „Master art akademije“ biće održan u nedelju, 30. decembra u 11 sati, u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, a ulaz je slobodan, kao i na svakom promenadnom koncertu.

Kamerni orkestar nastupiće sa solistima, uz dirigentsko vođenje Jelene Miljević.

Na programu su, između ostalih, dela Vivaldija, Dženkinsona, Sarasatea, Popera, Dvoržaka, Mocarta…

„Master art akademija“ je osnovana u decembru 2014. godine, sa ciljem da predstavi do sada jedinstveni sistem obrazovanja i rada sa posebno talentovanom, mladom i perspektivnom decom u našoj zemlji.

Pružanje bogate koncertne aktivnosti na mesečnom nivou i organizovanje dodatnih usavršavanja van njihovih matičnih škola predstavljaju bitan segment u njihovom radu.

„Master art akademija“ svojim aktivnostima svesno skreće pažnju i na sjajne profesore iz Srbije, koji svojim požrtvovanjem, entuzijazmom, stručnim radom i zalaganjem svakodnevno učestvuju u stvaranju kako buduće domaće muzičke scene, tako i savremene pedagogije i kulture uopšte.

Foto: Pixabay

Izvor: PRessSerbia/Tanjug

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close