Booking.com
Početna » Lifestyle » Muškarcima koji varaju nije presudna fizička lepota
Lifestyle Saveti

Muškarcima koji varaju nije presudna fizička lepota

Ove stvari ne smeju da budu tajna između vas!

U neiscrpnim temama o muško-ženskim odnosima uvek se postavlja pitanje da li muškarci varaju svoje izabranice sa ženama koje su lepše ili ružnije od njih, a rezultati mnogih istraživanja otkrili su sledeće


Muškarci su priznali da im kada varaju fizički izgled nije od presudnog značaja! Neka istraživanja su čak pokazala da su varali svoje partnerke sa ženama manje privlačnim od njih.

Najnovije istraživanje je pokazalo kako lepota ne igra bitnu ulogu u preljubi. Muškarcima je puno važnija strastvenost, nežnost i pažnja.

Većina muškaraca koja je učestvovala u istraživanju je svesna kako je njihova izabranica lepša od ljubavnice, a samo 30% ih je priznalo kako je ženu prevarilo s mlađom osobom. Samo četvrtina muškaraca smatra kako je njihova ljubavnica lepša od supruge.

Žene su imale isto mišljenje o svojim ljubavnicima. Samo su dodale kako je ljubavnik uglavnom u boljoj formi i više ih ceni od muža.

Često čujemo kako muškarci vole svoje supruge, ali ne umeju da reše probleme. Traže ljubavnicu kako bi našli ono što im nedostaje u braku.

Muškarci nakon nekog vremena shvate kako ni nova veza nije savršena kao što su mislili, pa se vraćaju u porodično gnezdo, kao da ništa nisu uradili.

 

Izvor: ekskluziv.ba

PRess Serbia