fbpx
Beograd Event

Motivaciono predavanje Vasila Hadžimanova 28. marta u 20h

Motivaciono predavanje Vasila Hadžimanova 28. marta u 20h

Novi ciklus motivacionih govora koji će se odžati u Ušće Shopping Centru počinje u sredu, 28. marta u 20h, kada će naš poznati muzičar Vasil Hadžimanov govoriti na temu „Kako od NE napraviti DA“.


Na zadovoljstvo publike koja je redovno pratila sedam predavanja održanih tokom 2017. godine, uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim“ , i ove godine projekat se nastavlja. Izbor tema i predavača biće raznovrstan, u skladu sa različitim interesovanjima i potrebama publike, a prvi će na scenu stati Vasil Hadžimanov.

Predavanje je kocipirano tako da kroz moja lična, poslovna i životna iskustva pokažem kako sam u mnogim situacijama, bavći se profesijom koja je krajnje nezahvalna i neisplativa,  uspeo da iz nemogućih situacija izađem kao pobednik i stvorim sebi uslove da se bavim umetničkom nekomercijalnom muzikom u Srbiji, kaže Hadžimanov.

Na predavanjima u organizaciji Ušće Shopping Centra i Centra za lični razvoj „LEPO MI JE“, svakog meseca istaknuti pojedinci, poznati široj javnosti po svojim ličnim i profesionalnim ostvarenjima, govoriće na važne životne teme i svojim primerima i savetima motivisati i inspirisati publiku. Karte za predavanje Vasila Hadžimanova posetioci mogu da kupe na blagajni bioskopa Cineplexx, po ceni od 500 dinara.

 

Izvor: PRess Serbia

 
Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA