Booking.com
Estrada News

MORAĆE DA PRESEKU: Ovo je istina o Prijovićkinoj TRUDNOĆI, a evo kakva je budućnost čeka pored Filipa!

720 2 1

U poslednjih godinu dana veliku pažnju domaće javnosti privlači emotivna veza atraktivne pevačice Aleksandre Prijović i njenog izabranika Filipa Živojinovića. Od samog početka, ljubavnu romansu Aleksande i Filipa prate razne informacije, a u poslednjih nekoliko dana aktuelna vest je pevačicina navodna trudnoća.

Natalne karte popularnog ljubavnog para, s druge strane, otkrivaju nešto drugačiju budućnost Prijovićeve i Živojinovića, a one govore u prilog tome da za prinovu još nije vreme, te da postoji mogućnost da oni čuju lepe vesti tek u septembru.

Nedavno smo u medijima čitali o navodnoj Aleksandrinoj trudnoći, ali u ovom trenutku to nije istinit podatak. Povoljan period za to Aleksandri kreće tek od septembra ove godine – kaže za Pink.rs astrolog Jovana Milekić, koju smo pozvali u pomoć kako bismo saznali šta je istina i kada će se mladi par ostvariti u roditeljskoj ulozi.

Astrolog nam otkriva i to da je Aleksandra zbog rastave svojih roditelja mnogo patila, te da će se svim silama truditi da svoje dete poštedi takve neprijatnosti.

Aleksandra je dobila veoma specifičnu poziciju po rođenju, rođena je na mlad Mesec. Žene koje su dobile ovakvu poziciju su izuzetno prijemčive suprotnom polu, pažnja muškaraca je uvek tu. Takođe, ovakva pozicija planeta najčešće uzrokuje problem u roditeljskoj kući, rastavu, pa se osobe veoma trude da obrazac roditelja ne ponove ni u kom slučaju. Njena Venera nalazi se u znaku Vage, što je odlična pozicija za emocije. Planeta u sedišu govori da ona voli ljubav i živi zbog nje, pa će biti te sreće da realizuje brak kakav želi. Jupiter je u odličnom aspektu sa tom Venerom, pa eto prilike da Aleksandra ne preuzme loš obrazac roditelja i živi svoj život na način na koji ona to želi – kaže Jovana Milekić i dodaje da su Aleksandra i FIlip veoma skladan par, uprkos tome što se, zbog njihovih temperamenata često javljaju žustre rasprave između njih.

Kako kaže astrolog, pevačica i Živojinović moraće da krajem ove godine donesu ozbiljne odluke, a velika je verovatnoća da će svoj odnos i formalizovati.

Filip je ušao početkom ove godine u period u kom je vreme za brak, Aleksandri je taj aspekt počeo početkom septembra prošle godine. Kako se oboje nalaze u kompatibilnim periodima, povoljan period za brak kreće od juna ove godine i proteže se do kraja 2018. Krajem 2017. godine će pasti ozbiljne odluke kada bi oni trebalo da formalizuju svoj odnos – završava Jovana.

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia