Početna » VIP » MOLI DA JOJ SPUSTE CENU ZA 5.000 EVRA Vesna Zmijanac kupuje još jedan plac na Bukulji: “To joj je previše para”
Estrada VIP

MOLI DA JOJ SPUSTE CENU ZA 5.000 EVRA Vesna Zmijanac kupuje još jedan plac na Bukulji: “To joj je previše para”

PRAVO PORKELO VESNE ZMIJANAC: Isplivali svi detalji, ovo je JEDINA ISTINA
Foto:Printscreen/ Instagram

Otkako je postala baka, Vesna Zmijanac vreme najradije provodi sa unukama koje joj je podarila ćerka Nikolija Jovanović. Koliko je vezana za njih govori i to da već misli na njihovu budućnost i to kako da ih materijalno obezbedi, zbog čega je odlučila da kupi još jedan plac na Bukulji.


Vesna je i sama priznala da su joj unuke najveća radost i da svaki slobodan trenutak koristi da provodi vreme sa njima, te da redovno “uskače” ćerki Nikoliji i zetu Relji Popoviću da pričuva devojčice.

Sada je rešila da ih obezbedi materijalno, a osim nekoliko stanova na atraktivnim lokacijama u Beogradu, koje je Vesna kupila u zenitu slave, kao i njenog imanja na Bukulji, uskoro će na toj planini izgraditi još jednu velelepnu kuću, piše “Kurir Stars”.

To je, kako se navodi, poklon za njenu unuku Hanu, koja je na svet došla prošle godine. Vesna je već u pregovorima oko kupovine placa na kojem će biti sazidana nekretnina, ali ne ide baš sve tako glatko.

Prema pisanju pomenutog medija, Zmijančeva nije spremna da se tako lako odvoji od novca, pa se već neko vreme cenka s prodavcem zemljišta koji traži 45 hiljada evra za 15 ari placa. Njoj je to previše, s obzirom na to da je svesna toga da su placevi na toj lokaciji doskora bili i duplo jeftiniji. Kako je počela pandemija korona virusa, Bukulja je postala atraktivno mesto jer se nalazi relativno blizu prestonice, a ima mnogo prirodnih lepota. Zato je Vesni krivo što nije ranije kupila zemlju, jer nije očekivala da će cene otići u nebesa.

Kako se dalje navodi, pevačica sa prodavcem pregovara da cenu spusti barem za pet hiljada evra, ali još uvek nisu postigli dogovor. Vesna se nada pozitivnom ishodu, ali u slučaju da se to ne desi, spremna je da kuću izgradi na svom imanju, s obzirom na to da je ono ogromno i da se prostire na oko šest hektara, tako da će njene unuke u tom slučaju imati kuće u istom dvorištu.

Vesna Zmijanac se za sada nije oglašavala ovim povodom.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia