Booking.com
Početna » News » Moja prva šapa: Događaj za sve ljubitelje životinja u subotu na Vračaru!
Društvo News

Moja prva šapa: Događaj za sve ljubitelje životinja u subotu na Vračaru!

Pet Mondo Serbia, u saradnji sa Opštinom Vračar, u subotu, 18. novembra, od 16 do 19 sati, organizuje poseban događaj namenjen ljubiteljima životinja – edukativnu radionicu za decu i celu porodicu, pod nazivom “Moja Prva Šapa”.

Zanimljiv program ima za cilj podsticanje odgovornog vlasništva nad kućnim ljubimacima, sa posebnim fokusom na brigu o mačkama.

Posetioci će imati priliku da uče od doktora veterinarske medicine Mihajla Ivanovića iz ordinacije Faunus, koji će deliti dragocene savete o zdravlju i nezi mačaka. Pored toga, više od 20 mačaka, koje trenutno traže svoj dom, biće predstavljeno posetiocima koji možda žele pružiti ljubav i dom nekom od ovih četvoronožnih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 Organizatori obećavaju brojna iznenađenja, a posebne nagrade pripremljene su za najmlađe posetioce, čineći ovo iskustvo još zanimljivijim za celu porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

 Edukativna radionica “Moja Prva Šapa” održaće se u Galeriji zgrade Gradske opštine Vračar, pružajući priliku svima da se informišu, zabave i doprinesu dobrobiti životinja. Očekuje se veliki odziv ljubitelja životinja i onih koji žele naučiti više o pravilnoj brizi o svojim ljubimcima.

321 Srbija

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

PRess Serbia