fbpx
Društvo Fashion Region

Modno-scenski performans “ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA”

Modno-scenski performans "ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA"

Modno-scenski performans “ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA”  oborio je publiku sa nogu, koja je ispunila Prijedorsko Pozorište do poslednjeg mesta.


Priča o prijateljstvu, svadbama, razvodima, ali i kako zaslužimo tako i starimo , osvojila je publiku koja je smenjivala aplauze i smeh.
Fingirani izbori za najmamu, najbaku, najženu doveli su brojne učesnice iz raznih profesija na modnu pistu a Models by JG su izneli priču jedne učionice kroz modu.
Glumačku priču vodile su glumica Jovana Jelovac Cavnić( Maša i medo) i autorka projekta koja je scenarista, koreograf, organizator  Jelena Govedarica.
Mušku kolekciju predstavio je dizajner Vladimir di Krupsky koji je poručio da uvek budemo svoji i drugačiji, a čija kolekcija je iznesena kroz Jelenin san pre venčanja.
Kolekcija maturskih haljina Snježane Vujinović prezentovana je kroz sećanje glumica na matursko veče. Hrabra mama Sara sa svojim devojčicama Irmom i Ildom došla je iz Podgorice i oduševljena je učešćem i delom najmama u kom je učestvovala.
Modno-scenski performans "ŽENA U ŽIVOTU JEDNOG MUŠKARCA"
Dizajnerka jgoslovenskog glasa Brana Čavić kolekcijom Unska rapsodija predstavljena je kroz koreografiju potrage za haljinom za kumstvo ali i čarobnim kreacijama potvrdila svoj status cenjenog modnog imena.
Muzički deo koji je kroz scenario predstavljen kao deo zabave uz tv dve drugarice i brakorazvodna parnica, iznela je pevačica Irma Sejranić.
Modni brendovi TFY, AMC, Nicolas, Elipsa predstavili su nove kolekcije. Voditeljski deo pripao je Dijani Đordjević sa K::CN.
Jovana Jelovac Cavnić izjavila je da su ovakvi projekti zapravo dokaz o pomeranju granica gledanja na modu i da joj je bila čast biti akter zajedno sa autorkom.
Brana Čavić:”Poštujem rad Jelenin i  došla sam da upotpunim koncept jer je ona neko ko nudi nešto inovativno i drugačije i ko je pomerio granice mode.”
Di Krupsky je potvrdio svoje oduševljene od prošlog puta kada je učestvovao,a Sara istakla zahvalnost na gostoprimstvu i pozivu.
Foto: Promo
Izvor: PRessSerbia
Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close