Booking.com
Početna » Lifestyle » Fashion » MODNA DIZAJNERKA DANIJELA JONOVIĆ ODRŽALA REVIJU! CEO GRAD BRUJI O NJENIM KRISTALIMA! (FOTO)
Event Fashion

MODNA DIZAJNERKA DANIJELA JONOVIĆ ODRŽALA REVIJU! CEO GRAD BRUJI O NJENIM KRISTALIMA! (FOTO)

MODNA DIZAJNERKA DANIJELA JONOVIĆ ODRŽALA REVIJU! CEO GRAD BRUJI O NJENIM KRISTALIMA! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Nedavno je u strogom centru srpske prestonice, tačnije u Sali „Impact Hub“, održana ekskluzivna revija u vidu projekta „Leadership for innovation: Runway Show“ idejnog tvorca Olje Aleksić, koja je u saradnji sa mladom i veoma uspešnom dizajnerkom raskošnog nakita, Danijelom Jonović ispred autorskog brenda „Katriel accessories“ predstavila spoj mode i pristupa liderstvu.


Ova nesvakidašnja saradnja koja je dostigla zajednički cilj, u javnosti izazvala je burne reakcije s obzirom na potpuno inovativan način pristupa demistifikaciji liderstva i postavljenih konvencionalnih standarda.

Na održanoj konferenciji za medije, Danijela Jonović je istakla da je važno govoriti o inovativnom liderstvu, da bi žene zaista trebalo budu liderke u svom životu, posebno one karakterne, koje mogu da ponesu na primer, raskošan nakit. Takođe, neophodno je shvatiti da lider nije samo korporativni menadžer, već da je lider svaka žena koja poseduje tu sposobnost, moć, cilj. 

Slušajući je, uverili smo se u važnost scene na reviji, kada je jedan od modela poneo masku. Ona tvrdi da je vreme da okruženje prestane da se ophodi onako kako bi se od žena očekivalo. Svojim radom i upornošću, svaka žena može biti uspešna u poslu, a to je Danijela pokazala primerom na sebi, zbog čega je nagrađena aplauzom.

MODNA DIZAJNERKA DANIJELA JONOVIĆ ODRŽALA REVIJU! CEO GRAD BRUJI O NJENIM KRISTALIMA! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Kuriozitet samog modnog spektakla koji je apsolutno oduševio publiku, jeste ideja da kroz koncept kačketa obloženog kristalima (i to pravim) predstavi nekonvencionalnu liderku potpuno različitu od gomile onih koje imaju identične šešire. Model u toj sceni pokušava da se izbori za svoje mesto, na putu do cilja. Neskromno, ta scena je izazvala lavinu reakcija a komad je i dan danas najupečatljiviji i najpopularniji sa čitave revije. Treći čin revije podseća da nikada ne skrećemo pogled sa „ružne“ istine, donoseći poruku da smo najuspešniji onda kada smo sebe doveli dotle da pogledamo istini u oči, ma koliko ona bila neprijatna i nama trenutno neprihvatljva.

MODNA DIZAJNERKA DANIJELA JONOVIĆ ODRŽALA REVIJU! CEO GRAD BRUJI O NJENIM KRISTALIMA! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

Srećna sam! Zahvaljujem svim predstavnicima medija na podršci, prijateljima, saradnicima, kolegama, posebno Olji na ukazanom poverenju! Verujem da smo uspešno prenele misiju uvaženoj publici i da smo probudile svest kod potecijalnih liderki. Dodala bih da se svaki od šest činova završava citatima iz autorske knjige „Pričajuće iskre duše“, naše bliske prijateljice i vizionarke Branke Ćopić, koja nas je iznenada napustila početkom ove godine. Izdvajam poruku iz odlomka „Snaga uma“

„Nisam tad znala da se potvrda koju tražim izdaje na šalteru svesnosti; žena za šalterom broj 8 zove se Ljuba(v).”

Izvor: PRessSerbia

Foto: Privatna arhiva

 

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia