Booking.com
Estrada

Mladi pevač prodrmao estradu neobičnom pesmom: Sada je ostvario veliki uspeh i u sportu, a ono što je otkrio o sebi mnoge će ostaviti bez teksta!

mitra milano official video
Foto:Stefan Jovanović - Rich Vision

Mladi pevač Ivan Mitrović Mitra pre nekoliko meseci objavio je pesmu “Milano”, kojom je osvojio srca mnogih slušalaca, a naročito slušateljki.

Ovu modernu pesmu, za koju je napravljen i atraktivan spot, snimio je u saradnji sa poznatim harmonikašem Aleksandrom Sofronijevićem i njegovom izdavačkom kućom AS STUDIOTON, a nedano je ponovo izazvao pažnju javnosti, i sportskim uspehom.

Naime, Mitra se godinama uspešno bavi stonim tenisom, a nedavno je ovaj rođeni Lazarevčanin, igrajući za AS Šabac, doprineo da se ovaj klub plasira u prvu ligu, o čemu je izvestila i Radio-televizija Srbije.

S obzirom na to da paralelno gradi i muzičku i sportsku karijeru, pitali smo Mitru šta je isplativije i na šta će se više fokusirati u narednom periodu, a on nas je iznenadio otkrićem da se bavi još jednim poslom.

„Stoni tenis u Srbiji nije dovoljno plaćen da bi moglo da se živi od toga ,ali s obzirom na to da sam u sport ušao iz ljubavi, novac mi nije prioritet već trofeji, dostignuća i uticaj na druge ljude da se bave sportom.

Što se tiče muzičke karijere, fokusiran sam na to da kreiram par svojih autorskih pesama, da pokušam da stvorim na svoj način moderan zvuk bez vulgarnosti i uvredljivih tekstova, koji će pre svega širiti pozitivnu energiju.

„Imao sam već nakon pesme ‘Milano’ par ponuda, konkretno iz Nemačke, za nastupe po klubovima ali sam odbio jer želim još da radim, napredujem i posvetim se maksimalno svojim pesmama, a sve ostalo će doći kad procenim da je pravo vreme“, rekao je on i dodao:

„Svaki svoj dan pažljivo organizujem, radim u Elektroprivredi Srbije, čim dođem sa posla idem na trening dva sata, zatim odvojim vreme za porodicu i prijatelje i pred spavanje šmisljam tekstove, melodije i često zaspim uz muziku radeći, tako da sam za sada zadovoljan kako postižem sve to“, rekao nam je Mitra, čija je pesma „Milano“, koju možete poslušati, pobrala mnoge pozitivne komentare.

Izvor: Nova

PRess Serbia