fbpx
Džet-set Estrada VIP

MITAR MIRIĆ POPIO BATINE U HRVATSKOJ OD GOSTA

MITAR MIRIĆ POPIO BATINE U HRVATSKOJ OD GOSTA

MITAR MIRIĆ POPIO BATINE U HRVATSKOJ OD GOSTA JER NIJE ISPUNIO MUZIČKU ŽELJU


Mitar Mirić je prebijen dok je pevao na jednoj privatnoj zabavi u blizini Varaždina u Hrvatskoj!

Na jednom privatnom veselju u blizini Varaždina dva pijana mladića najpre oborila telohranitelja, pa udarili folkera u glavu.

Na snimku koji smo dobili od očevica tog incidenta vidi se kako folker peva na bini, dok je pored njega mladić iz obezbeđenja.

Nasilje... Pevač dobio pesnicama po glaviNasilje… Pevač dobio pesnicama po glavi

Povrede nisu ozbiljne

U jednom momentu na scenu skaču dva gosta, obaraju telohranitelja, a zatim u glavu udaraju Mitra, posle čega je nastup prekinut!

Tim povodom pozvali smo pevača, koji nam je do detalja ispričao kako je došlo do incidenta u Hrvatskoj.

– Da, da, svašta se dešava, kao što vidite! To je bilo negde u blizini Varaždina. Nije bilo dovoljno obezbeđenja na nastupu, nisu se organizovali kako treba i desilo se to što se desilo. Poveo sam jednog momka koji je bio zadužen da zaustavi one koji bi da se popnu na binu, ali on sam nije bio dovoljan da spreči incident.
Skočila su dva pijana čoveka i nasrnula na nas, valjda su bili revoltirani time što nisam od buke čuo da su mi se obratili. Nisu me ozbiljno povredili pošto sam se na vreme izmakao, samo su me malo okrznuli. Posle toga sam napravio pauzu od 15 minuta, pa sam otpevao još jedan blok, baš iz inata – kaže pevač.
Opasno... Pijani gost sa bine odgurnuo momka iz obezbeđenjaOpasno… Pijani gost sa bine odgurnuo momka iz obezbeđenja

Otkrio istinu

Mitar tvrdi da nisu tačne priče da je prebijen jer je te večeri, navodno, imao zakazan nastup na drugom mestu, gde se nije pojavio.

– Ma kakvi, to nije istina. Ne znam ko je to rekao, ali stvarno nije bilo tako. Nastup sam završio u dva ujutru, kako bih mogao da stignem na drugu tezgu?! Ne postoji nikakav razlog za napad. Jednostavno, tako pijani navale na binu, hoće da naruče pesmu ili šta već. Sreća pa se ovakve stvari ne dešavaju često. Ovo je izuzetak – završava Mirić.

Uplašena zvezda granda
NADICI ADEMOV PRETILI PIŠTOLJEM!

Nadica Ademov je pre nekoliko dana ispričala da su joj pijani gosti na svadbi pretili pištoljem jer nije htela da im otpeva pesmu. Zvezda „Granda“ često nastupa na privatnim veseljima, na kojima ovakvi incidenti nisu retkost.

 
– Jednom mi se desilo da su vadili pištolj i pretili mi da neće biti dobro nikome ako ne otpevam neku pesmu. U tom trenutku sam zaustavila muziku i rekla: „Ako ovaj čovek ne napusti veselje, ja ga napuštam.“ Onda su njega, naravno, sklonili – izjavila je Nadica.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close