Booking.com
VIP Estrada

Misle da ni kafu ne znam da skuvam, a ja sve spremam! Aleksandra ne krije da je domaćica

"IMALA SAM TRAUME I BILA SAM U DEPRESIJI" Aleksandra Mladenović otkrila da je sa bivšim prošla kroz pakao, uradio joj je stravičnu stvar
Foto: Printscreen/ Instagram

Aleksandra Mladenović ima nekretnine, odlično se snalazi u kuhinji, a i dalje čeka onog pravog i priželjkuje da postane mama.


Pevačica Aleksandra Mladenović je praznike provela u rodnom mestu Žitorađa, s roditeljima, bratom i njegovom decom, a nakon ljubavnog brodoloma koji je doživela prošle godine priznaje da je spremna da postane mama.

“Sad je sve lepše i lepše kako je brat dobio dečicu, svake godine su sve veći, razumeju, sve više se raduju tome, a i mi s njima, kao deca. U detinjstvu je bilo isto kao i sada, samo je sada još radosnije, jer nas je više, oni su mali, preslatki, prezanimljivi, još nam je lepše i interesantnije. Pamtim da je bilo prelepo i tada, odlazak u crkvu, spremanje večere s mamom, zaista je bilo prelepo. A biće još lepše kad i ja budem dobila bebu”, rekla je Aleksandra Mladenović, koja jedva čeka onog pravog da bi dobila bebu: “Svakako da mi je odavno proradio taj majčinski instinkt. Ja obožavam decu, kad se pojavi pravi muškarac, desiće se i to”.

Božić je provela radno, a nakon toga je odmah zavrnula rukave i zauzela svoje mesto u kuhinji kako bi sve bilo spremno za porodično okupljanje.

“Ja sam došla kući 4. ili 5. i odmah sam stavila onu kecelju, odmah sam počela s mamom da spremam. Verovatno svi misle kad me vide da ne znam ni kafu da skuvam, ali to stvarno nije tako, umem sve da spremam. Zajedno s mamom i snajom sam spremala, i bratanica je s nama mesila česnicu. Badnji dan sam sa mojima, a tokom Božića uvek radim”, otkrila je Aleksandra u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, a zarađeni novac ulaže u nekretnine, pa je već obezbedila i roditelje.

Zbog bivšeg dečka i kolege Isaka Šabanovića je umela i da zaplače u emisiji.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia