Booking.com
VIP Estrada

Miroslav Ilić napravio prekršaj! Molio da mu progledaju kroz prste!

OGLASIO SE MIROSLAV ILIĆ POVODOM OTKAZANOG KONCERTA U SARAJEVU!
Foto: Printscreen/ Instagram

Miroslav Ilić napravio prekršaj! Molio da mu progledaju kroz prste! Pevač pokušao da objasni kako se to dogodilo… Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od pet do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara.


Miroslav Ilić doživeo je neprijatnost prethodnog vikenda kada su u centru Beograda komunalni policajci zatekli njegov nepropisno parkiran automobil, ubog čega su hteli da mu napišu kaznu.

Pevač je sa suprugom išao u nabavku u jedan veliki supermarket u srcu prestonice. Kako nije imao gde da parkira svoju “škodu”, Miroslav je, računajući da će brzo zavšriti u radnji, kola ostavio nasred raskrsnice. Međutim, nije računao da će u baš tom trenutku ulicom da prođu komunalni policajci i da će ga da će ga zateći “na delu”- piše Kurir.

U tom trenutku pevač je izlazio iz prodavnice, a kada je ugledao uniformisane muškarce, poleteo je za njima. On je sa cegerima u rukama počeo da ih doziva još sa vrata i da ih moli da mu progledaju kroz prste, navodi pomenuti list.

Pokušao je da im objasni da nije mogao da nađe slobodno mesto, te da je tu stao na svega deset minuta, a pravdao se i da nikoga nije zablokirao i da je pešački prelaz bio slobodan.

Na njegovu sreću, uspeo je da odrobovolji komunalce, pa je, prema pisanju pomenutog medija, prošao sa opomenom, ali su ga upozorili da mu sledeći put neće tolerisati nepropisno parkiranje. Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od 5 do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia