Booking.com
VIP Estrada

Mirka smogla snage da prizna istinu o braku s Vujadinom: Nije sve tako sjajno

VUJADIN SE HITNO OBRATIO MIRKI VASILJEVIĆ! Objavio je sve javno!
Foto: ATA Images

Život Mirke Vasiljević podređen je Vujadinu i deci


Glumica Mirka Vasiljević bila je gost voditeljke Marije Kilibarde, gde je govorila o svom privatnom životu i odnosu u braku. Mirka sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima četvoro dece, a uprkos porođajima, mlada glumica izgleda fantastično

Kako je otkrila, univerzalni recept za dobru organizaciju ne postoji, a kako priznaje ni kod nje nije uvek sve sjajno i perfektno.

– I kod mene se dešava da ide, ide, pa stane. Nije uvek sve sjajno i perfektno, dešava mi se da mislim da nema izlaza, kako ću sve stići, kako ću se organizovati. Ali ako sedite skrštenih ruku, ništa neće moći da se sredi. Nema čekanja, mora istog trenutka da se krene – ističe Vasiljević, i kaže da joj se desi da pomeša imena devojčica.

– Malo mi i godine rođenja bude problem. Trudim se da ih pustim da budu svoji, ali da se zna ko je dete, a ko je roditelj. Najstariji sin ima 11 godina i veoma je samostalan, što se ogleda u organizaciji dana. Ima već drugare, kaže ima svoje kontakte. Pravi već neke gluposti, koje su poznate – kaže Mirka.

Ona otkriva da Vujadin najviše voli da se šali na njen račun, a fudbaler je u emisiji otkrio i da je svoju nevenčanu suprugu uhvatio kako krišom jede slatko, ali i da su mu ona i deca uvek bili na prvom mestu, iako nije uvek izgledalo tako. On je istakao da bi veoma voleo da budu u braku i poručio joj da se malo više angažuje oko svadbe.

Na njegovu konstataciju da krišom jede slatko, glumica je priznala da, kada su u inostranstvu, ima utisak da ne izlazi iz kuhinje, te priznala da život Mirke Vasljević kao majke četvoro dece i supruge profesionalnog sportiste uopšte nije lak.

– Trudim se da jedem ono što mi prija da bih se dobro osećala, ali nekad i volim da „zaprljam“ svoj organizam i onim što ne valja, kada već kao robot živim od svoje 19. godine, funkcioniši da njegova karijera ne trpi, da sam posvećena deci i nekada mi stvarno treba da počastim svoj organizam. I pošto ne izlazim iz kuhinje, ja sve to radim stojeći i naravno da je šala uvek na moj račun, pa to da se ja krijem, da uzmem kutlaču. Pa ako treba od njih da se krijem… Desilo se možda par puta da su me uhvatili da to radim, pa malo i dodaju sve. Ali neka, meni je sve to simpatično – rekla je mlada glumica čiji brak je bio na ispitu nekoliko puta, kako su pisali mediji.

Izvor: PressSerbia/Kurir

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia