fbpx
Entertainment Reality Zadruga Zanimljivosti

Mina Vrbaški će nakon “Zadruge” otići na drugi kraj sveta, jer je pronašla zanimanje kojim će se u buduće baviti

Dupli intervju!


“Pinkova” zvezda Aleksa Savić kaže da se nije pokajao što je ušao u rijaliti, dok njegova dobra drugarica iz “Zadruge” Mina Vrbaški otkriva da ima velike planove za ovu godinu.

– Mislim da sam za ova četiri meseca naučio mnoge stvari. Rijaliti je za mene jedna velika škola i životno iskustvo. Prošla godina mi je bila fenomenalna, ponosan sam šta sve postigao. Od 2019. godine očekujem mnogo uspeha na polju karijere. Za početak, da snimam prvu pesmu i spot. Ne planiram da se ženim, još uvek sam mlad za tako nešto. Što se tiče ljubavne veze, ostaće sve kako je bilo do sada – kaže Savić, kojeg van rijalitija čeka devojka.

Mina Vrbaški će nakon "Zadruge" otići na drugi kraj sveta, jer je pronašla zanimanje kojim će se u buduće baviti

Mina nam je, s druge strane, otkrila da planira da nakon rijalitija započne nov život i to na drugom kraju sveta, u Australiji.

– Pamtiću 2018. po ovom rijalitiju. Po uspesima koje sam imala. Žao mi je što sam zbog rijalitija izgubila neke prijatelje i ljubav, ali vredelo je jer sam ostvarila neke ciljeve. Ne želim novu ljubav u rijalitiju. Kada izađem, vraćam se svom starom životu. Ako bog da, treba da idem sa mamom u Australiju. Ne strepim od preseljenja, tamo mi je ujak. Ako budem dovoljno pametna, skinula kilažu, mogla bih da se bavim modelingom – kaže Mina.

 

Loading...

Video nedelje

NIKOLA PETKOVIC - BEZOBRAZNA

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close