Booking.com
VIP Estrada

MINA KOSTIĆ SREĆNO ZALJUBLJENA: “Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao i prodao”

Mina Kostić se slomila, pa progovorila o emotivnom životu, ovaj odgovor niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/TV Pink

Pevačica Mina Kostić više puta je isticala da je imala veoma teško detinjstvo što se odrazilo na njene pogrešne izbore kada su muškarci u pitanju.


Bila je u braku sa pevačem Igorom Kostićem sa kojim ima ćerku Anastasiju.

– Moram da otkrijem jednu istinu, kao mala nisam imala sve od roditelja što ja pružam sada svom detetu, a stalno sam vapila za ljubavlju. Stalno sam pravila greške u izboru muškaraca jer tražila sam ljubav i od svojih prijatelja i drugarica, a oni to nisu umeli, nisu znali da pruže – otkrila je pevačica za Grand Onlajn.

Iako je nakon braka sa Igorom javnosti prikazala novog dečka sa kojim je u emotivnoj vezi uživala tri godine, došlo je do raskida. Mina već neko vreme uživa u samoći koja joj sudeći po fizičkom izgledu i osmehu koji imam itekako prija.

– LJubav se ne traži ona se stvarno dešava. LJubav se meni desila posle Igora, ja sam tad dugo bila sama, nekih šest godina. Jednostavno mi se desila ljubav, svi ste ga upoznali, znali ste ko je šta je. Sad će pune tri godine kako nismo zajedno. Ali konačno znam šta hoću i šta neću. Konačno sam svoju ljubav dala nekome ko me nikad nije razočarao i prodao, ko mi je uvek uslišio molitve, a to je Bog – ispričala je Mina koja je sigurna da se ljubav prosto desi.

Evidentno je da je Mina trenutno srećna i da joj muškarac nije potreban, iako ima veliku podršku ćerke da pronađe pravu ljubav.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia