Booking.com
Početna » Lifestyle » MIMA ŠARAC- DOBITNICA NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS
Business Company Lifestyle

MIMA ŠARAC- DOBITNICA NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS

MIMA ŠARAC- DOBITNICA NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS

MIMA ŠARAC JEDNA JE OD DOBITNICA NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS


MIMA ŠARAC- DOBITNICA NAGRADE BUSINESS WOMEN AWARDS
Mima Šarac je majka i supruga. Završila je ekonomiju u Beogradu na VŠSS, zvanje i zanimanje Professional Coach i NLP Practitioner Coach je stekla na prvoj Coaching Akademiji i prvom NLP Institutu u celom regionu.

Pored toga, poseduje i sertifikate i sa drugih Akademija iz drugih zemalja gde je završila edukacije na temu ličnog rasta i razvoja, a takodje i marketinga i prodaje.

Ona je autorka knjige „Želim ti da uspeš” koju je i napisala sa željom da pomogne ljudima kako bi lakše pronašli svoj cilj i snagu da taj cilj i ostvare.

Radost prema uspehu drugih ljudi, i divljenje prema uspešnim, vrednim ljudima, prati je tokom celog života. Shvatila je da ti ljudi nisu ništa bolji od drugih, nego su drugačiji, sa drugačijim odlukama, navikama i razmišljanjima i da te navike i način razmišljanja može usvojiti svako ko se tome zaista posveti.

Njeno usmerenje je individualni rad kroz coaching sesije i grupni rad, gde kroz predavanja i radionice koristi tehnike NLP-a, life i financial coachinga prenoseći ljudima svoje znanje sticano godinama, kako bi im pomogla da unaprede svoje živote i realizuju svoje ciljeve.

Svoj rad je posvetila tome da pomogne ljudima da ostvaruju svoje ciljeve i da budu pobednici sami nad sobom, jer je podrška i pomoć coacha od ogromne važnosti kada osoba odluči da krene na put po svoje snove.

Nakon svih godina svakodnevnog vrednog rada njena formula uspeha bi bila:

Zaljubite se u svoj posao. Pronađite ljude koji će vas podržati. Beskrajno verujte i volite sebe, i vredno radite svaki dan.”

To bi značilo:

Pronadjite svoju svrhu, šta je to što volite da radite, postavite to kao jasan i merljiv cilj, okružite se onima koji će vas podržati i koji će vam pomoći, beskrajno verujte u sebe, bez izuzetka uradite svaki dan nešto što će vas voditi da to i ostvarite.

Mima Šarac je kao jedna od najuspešnijih dama u svojoj delatnosti, nominovana za prestižne nagrade Beogradski pobednik i Prvi Oskar Srbije.

Foto:privatna arhiva

PRessSerbia

About the author

Sinisa Kraljevic

Diplomirani inženjer menadžmenta ,novinar i osnivač sa dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima

Add Comment

Click here to post a comment

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Vrnjačka Banja- Mesto ljubavi (Official video)

Prijatelji sajta

BG ONLINE

Kalendar

Novembar 2023
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia