Booking.com
VIP Estrada

Miloš Bojanić progovorio o zbližavaju starlete i Mikice u Zadruzi

"Hteo da ga se odrekne zbog skandala": Miloš Bojanić o intimnoj aferi sina
Foto: Printscreen/YouTube

Pevač Miloš Bojanić se oglasio odmah nakon što su u rijaliti šou programu “Zadruga” počela da kruže priče da je njegov sin Mikica sve prisniji sa starletom Majom Marinković.


– Ja sam mesec dana proveo u Zadruzi i sa Majom mi je odnos bio kao otac i ćerka. Mnogo me je volela i poštovala kao i ja nju. Kod mene je sakrivala njenu hranu, njene pahuljice i mleko, jede kao miš. Kada je Mikica odlučio da uđe rekao sam mu za moj odnos sa Majom, a on mi je kazao da će imati odnos sa njom kao sa sestrom. Rekao sam mu da je jako dobro devojka, da je njen život je njen život, njegov život je njegov i da ima jako dobru dušu! Jako je duhovita, odličan rijaliti igrač i jednom rečju sam mu rekao da se druži sa najboljima. Tu sam nabrojao Mikija i Miću, da poštuje sve starije. Nisam to ni trebao da mu kažem, on je tako vaspitan i odgajan, ne sumnjam u njega. Bio je mio i drag od samog rođenja i ostao je takav. Verujem da je Maja prepoznala tu njegovu dušu, a i on kada oseti da neko njega poštuje veran je kao pas! – kazao je Miloš za Pink.rs.

– Postoji još jedan momenat koji treba uzeti u obzir, postoji opcija da je to njihova igra. Mikica je jako inteligentan kao i Maja, za rijaliti je potrebna ta priča tako da je i to u opciji. Po meni je to 99% opcija igre, jer tako je sve dozvoljeno osim fizičkog kontakta – rekao je Miloš.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia