fbpx
Reality Zadruga

Miljana Kulić uspela da POSVAĐA Marka i Lunu!

MILJANA KULIĆ DISKVALIFIKOVANA! MATOROJ HITNO UKAZANA POMOĆ!

U toku su pitanja gledalaca a Miljan Kulić je dobila priliku da se izjasni o svom odnosu sa Markom Miljkovićem i predhodnim događajima, koji su vezani za njegov odnos sa Lunom Đogani.


– Što se Marka Miljkovića tiče, žene mu previše daju na značaju. Ja sam se poigrala sa njim i dokazala sam koliko voli i poštuje svoju devojku, čim je uzeo moj novac. On će da gura ovu priču sa Lunom, još mesec dana. Uživaj u nesrećnoj ljubavi, kako si srećan, kako se menjaš sa 35 godina – rekla je Miljana.

Onda se Marko izjasnio zašto nije dozvolio Luni da je Miljana intervjuiše.

– Miljana je rekla da je dokazala da ja ne poštujem Lunu. Ja sam Luni više puta rekao da pominjanje svog bivšeg partnera je direktno nepoštovanje sadašnjeg partnera. Rekao sam joj više puta da to ne radi, da meni to ne prija, ali ona je odgovarala na Miljanine provokacije. To je naš problem, šta će biti od nas, videćemo  – rekao je Marko Miljković.

Njih dvoje su nastavili razgovor u toku Miljaninog izlaganja.

– Šta si hteo da kažeš da ćemo da raskinemo – rekla je Luna u toku Miljaninog izlaganja.

– Ne nisam to rekao, mesecima pričaš debilu o tom čovek, to je nepoštovanje i mora da prestane. Od toga zavisi, da li ćemo biti zajedno – rekao je Marko.

– On ne poštuje Lunu, ne voli Lunu, ne voli je ni Sloba. Marko je taktičar, a Luna ima najviše fanova. Ja sam ga odbila, on mene ne vadi iz usta. Ja se samo igram, mogu da dođem i da mu pevam, sve je dozvoljeno, to je igra – rekla je Miljana.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close