Booking.com
Početna » VIP » Milici Todorović komentarišu grudi: Mole je da ide na estetsku intervenciju
Estrada VIP

Milici Todorović komentarišu grudi: Mole je da ide na estetsku intervenciju

Milica Todorović o ovome je dugo ćutala, sada otkrila šok detalje iz emotivnih veza
Foto: ATA Images

Pevačica Milica Todorović, kako kaže, ne želi da ugradi silikone, iako svoje koleginice, koje često posećuju plastičnog hirurga, ne osuđuje.


– Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to – priča Milica i dodaje da nema ništa protiv žena koje idu kod plastičara:

– Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi.

– Kažu mi: “Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.” Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: “Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto.” Smejem se tome – kaže pevačica za Informer i dodaje da je uvek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

– Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom samo smanjim obroke i to je to!

Milica priznaje da joj slatkiši leče nervozu:

– Nerviram se zbog posla i kad se ne naspavam, uzmem teglu “nutele” da se smirim. Ne valja mi to jer onda nabacim koji kilogram viška.

PRess Serbia