fbpx
Estrada

Milica Pavlović: Ovo je moja najveća nagrada!

Milica Pavlović: Ovo je moja najveća nagrada!

Milicu Pavlović je oduševila obrada njene duetske pesme sa Alenom Islamovićem “Još Se Branim Ćutanjem”.


Drugi studijski album mlade muzičke zvezde Milice Pavlović, koji je naslovljen “Boginja”, napravio je ogroman uspeh i zabeležio zaista fenomenalne rezultate, pa je ova atraktivna brineta nedavno otkrila da čak sve pesme peva na svojim nastupima.

Više pesama sa albuma su postale ozbiljni hitovi, a jedna od najomiljenijih kod publike svakako da je duetska pesma sa Alenom Islamovićem “Još Se Branim Ćutanjem”.

Ova pesma trenutno ima više od 15 miliona pregleda, a Pavlovićevu je posebno oduševila obrada pesme koju su uradili “Baby Blue bend” i Stephy.

– Mnogo talenta, energije i emocija je uloženo u kompletan album “Boginja” i moja najveća nagrada jeste kada vidim da su pesme došle do srca onih kojima su i namenjene. Duet sa Alenom Islamovićem za mene ima posebno značenje i neizmerno mi je drago kad vidim koliko je ljudi voli i oseća na pravi način. Veliko bravo za ove talentovane ljude koji su uradili sjajnu obradu ove pesme, srećna sam kad vidim koliko smo talentovan narod! – napisala je Milica na društvenim mrežama.

Loading...

Video nedelje

SANDRO X CACHE X PANCHA - TO JE TAJ LAJF

REZERVIŠITE SMEŠTAJ ZA VAŠE SLEDEĆE PUTOVANJE

Booking.com

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

[booking_product_helper shortname=”booking search box”]

Close