Booking.com
Početna » Reality » Zadruga » Milica Kemez i Bora u emisjii UŽIVO otkrili šta se krije iza RASKIDA
Reality Zadruga

Milica Kemez i Bora u emisjii UŽIVO otkrili šta se krije iza RASKIDA

VODITELJKA PINKA POTPISALA SPORAZUMNI RASKID, VIŠE JE NEĆEMO GLEDATI
Printscreen

Bivši učesnici “Zadruge”, i bivši partneri, Milica Kemez i Bora Santana, našli su se pred kamerama kako bi odgovarali na pitanja publike, pri čemu su detaljno objasnili svoj trenutni status veze, ali i ušli u žestok sukob.


– Da li se Bora kaje što je psovao Milicu? – pitao je gledalac.

– Naravno da se kajem, uvek mi je bilo krivo posle tih izgovorenih reči. Uvek sam se kajao, ali takav mi je temperament. Ja ne mislim to tako. Ali to je sve “Zadruga”… – rekao je Bora, koji je istakao da ne ulazi u “Zadrugu 5”.

– Milice, da li radiš u salonu? – pitao je gledalac.

– Počinjem prvog zvanično – odgovorila je Milica.

– Da li Bora još voli Milicu? – pitao je gledalac.

– Naravno da je volim, dve godine smo bili zajedno, ne mogu da kažem da ne. Dve godine smo bili zajedno u zatvorenom prostoru, ne može to tek tako. To ti je kao da si 4 godine sa nekim u spoljnom svetu, ne možeš da prestaneš preko noći da voliš nekoga – odgovorio je Bora.

– Ja vidim da se oni vole, ali da ne znaju kako to da iskažu. Da li postoji mogućnost da je Bora bio sa Milicom iz koristi? – pitao je gledalac.

– Kakvu korist sam ja mogao da imam? Ja sam u “Zadruzi” ostajao i kada nije bilo Milice, to nema veze sa njom. To nije nikakva korist – istakao je Bora.

– Milice, da li ste probali ponovo da budete zajedno, kakav vam je odnos? – pitao je voditelj.

– Ne znam da definišem odnos naš. Već danima mi se to vrzma po glavi. Spavamo zajedno zagrljeni i to… Malo mi je neprijatno. Jesmo bili prisni… Ja sam rekla, ja smatram da sam sa nekim u vezi sve dok tog nekog emotivno ne precrtam, pa zavolim nekog drugog. Ja smatram da sam u vezi sa nekim sve dok ne raščistim to u glavi i ne krenem sa nekim drugim. Ja ne mogu da se šaltam, svaka čast ko može… – odgovorila je Milica.

– Ja ne znam da se kontrolišem kad me neka devojka popali, ali toga nije bilo. Kod Milice i mene se dešavaju promene iz dana u dan, oscilacije, da li se volimo ili ne. Ono što sam saznao, ona je meni rekla da je shvatila da ne treba da budemo zajedno – dodao je Bora.

Foto: Printscreen

Izvor: PRessSerbia/Kurir

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia