Booking.com
Početna » Entertainment » Pozorište » Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!
Kultura Lifestyle News Pozorište Slobodno vreme Travel VIP

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević: "Stara planina me je pripremila za nove radne pobede"!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor na Staroj planini, tačnije u najlepšem planinskom hotelskom kompleksu Krov Srbije – SP Resort


Šestomesečna pauza uslovljena pandemijom korona virusa koja se u martu pojavila i u Srbiji, nije prijala naročito umetnicima. Pored svih ljudi koji su mesecima bili u izolaciji, zatvoreni u kućama i odvojeni od „normalnog“ svakodnevnog života na koji su navikli, umetnici su bili u naročito sprecifičnoj situaciji – odvojeni od publike i u nemogućnosti da se bave svojim poslom.

Nakon ovog dugog perioda, u septembru su počela da rade pozorišta, bioskopi, ponovo se, doduše u nešto drugačijim uslovima, održavaju kulturne manifestacije i koncerti. O periodu koji je prošao, ali i letnjem odmoru i punjenju baterija za neke nove pobede, razgovarali smo sa Milicom Jević Drnarević, prvom solistkinjom Narodnog pozorišta u Beogradu.

Pauza za sve umetnike trajala je skoro šest meseci… Kako vam je protekao taj period, da li se radujete novim radnim pobedama i početku nove sezone? Kakvi su planovi za period koji je pred Vama?

– Možda je još uvek rano da govorimo o planovima – sezona je tek počela, i trenutno je najbitnije da sezona potraje. Najavljuje se neki novi talas virusa koji bi mogao da poremeti sve, nadamo se da do toga neće doći. Radujem se tome da se vratim svojim starim ulogama, ali i nekim novim premijerama.

– Za mene je ova pauza trajala malo duže, bila sam trudna, pa sam bila na porodiljskom, onda kada sam se vratila desila se korona. Jedva čekam da se vratim – kaže Milica.

Kako ste iskoristili ovo leto, gde ste punili baterije za novu sezonu i nove radne pobede?

– Kako ovog leta nismo mogli da plivamo na moru, plivali smo u divnom svežem vazduhu na planinama i tako uživali. Kao mala sam bila na Staroj planini, a ovog leta sam prvi put bila u hotelu KROV SRBIJE – SP RESORT Stara planina. To je bio jedan pravi porodični odmor. U isto vreme su u hotelu bili i baka i deka, pa su mogli malo i da pričuvaju decu. Imali smo vreme za i za šetnju i za kupanje, upoznali smo bakicu koja se bavi sakupljanje šumskih plodova, koje smo od nje kupili, peli smo se na vrhove i zaista uživali!

– Naročito me oduševila posluga hotela koja je odlična, i to što se na Staroj planini i dalje čuva netaknuta priroda. Kada odete na neke popularne srpske planine, one izgledaju kao gradilišta, eto na primer Zlatibor, sve je preplavljeno automobilima, to više nije zdravo okruženje. Stara planina je i dalje divlja i prirodna, lepa i puna netaknute prirode – zaključuje Milica.

PRESSSERBIA.COM

Foto: Privatna arhiva

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia