Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Mile Kitić iskreno o ćerki i njenoj karijeri: “Ja je ne prisiljavam”
Estrada VIP

Mile Kitić iskreno o ćerki i njenoj karijeri: “Ja je ne prisiljavam”

Mile Kitić: “Kad Marta i Elena počnu da BACAJU pare, ZAVRNEM IM SLAVINU!”
Foto: Instagram

Mile Kitić iza sebe ima karijeru ugu 40 godina, a sada se osvrnuo na svoj rad, a tom prilikom progovorio je i o ćerki Eleni.


– Snimao sam puno pesama i imam sreću što imam puno prisutnih pesma koje su hitovi. Ja znam na nastupima to je oko 50, 60 pesama koje pevaju sa mnom uglas. Možda neko ima veće hitove, ali nema toliki broj prisutnih pesama– rekao je pevač.

Mlađe kolege često uzimaju za primer uspešnost njegove karijere koju i oni priželjkuju.

– Nikad nisam bio na vrhu, ali ni na dnu , negde ta zlatna sredina prema gore (smeh). Teško je održati, ja sam 40 godina na estradi, ali dolaze novi ljudi, novi trendovi međutim ja još radim kao u najbolja vremena, možda i više. Mnogi se pitaju dokle više– ispričao je Mile.

Iako peva potpuno drugačiji muzički žanr od svog oca, Elena Kitić za kratko vreme postala je jedna od najpoplarnijih mladih pevačica, koja se trudi da svoju karijeru gradi hitovima, a ne skandalima.

– Ja nisam hteo nju da prisiljavam, to je njega odluka da se ne pojavljuje u medijima. Ona snimi pesmu i to je to, a to što je opet prisutna to je kvalitet nje i njenih saradnika– objasnio je Kitić.

Međutim, Mile priznaje da će Elena morati još mnogo da radi kako bi ga stigla.

– Ne može još da kaže da je popularnija od mene. Svaka čast, ja bih voleo i biće popularnija, ali nećemo se mi vagati, ja bih voleo da ona bude najpopularnija na svetu- tvrdi on.

Izvor: PressSerbia/Grand

PRess Serbia