Booking.com
Početna » Entertainment » MIKI ĐURIČIĆ PRVI PUT O TUČI U RIJALITIJU! PROŠLO JE 9 DANA: Živim na selu, HRANIM SVINJE!
Entertainment Reality Zadruga

MIKI ĐURIČIĆ PRVI PUT O TUČI U RIJALITIJU! PROŠLO JE 9 DANA: Živim na selu, HRANIM SVINJE!

PUSTILA SAM IVANI PORUKU! Stanija podržala ženu Nenada Aleksića ŠA, Miki SUROV: Što ga je slala u rijaliti kad zna kakav je!
Foto: Printscreen/TV Pink

Učesnik rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić pre devet dana diskvalifikovan je zbog fizičkog napada na Vladimira Tomovića.


Od momenta kada je napustio imanje u Šimanovcima, do danas nije želeo da se javlja na telefon.

Naime, Miki je na samom početku razgovora rekao da nema mnogo vremena, jer je preokupiran poslom.

“Upravo sam u poljoprivrednoj apoteci. Živim običan normalan život na selu, niti se družim sa poznatima, niti imam neku želju. Živim drugi život. Kada me pozovu da budem deo njihovog programa to učinim. Imam posla, idem kući da nahranim svinje, nemam vreme da priča sada. Pustite mene, nemam šta više da vam kažem”, rekao je Miki, a na pitanje da li je otišao u policiju kako bi dao izjavu povodom napada na Vladimira Tomovića kaže:

“Manite se mene, moje stvari ću rešiti kako treba. Tu je šta je. Šta da da dajem izjave nisam ga udario? Ne dajem izjave. Ništa ne želim da demantujem. Ako trebam da snosim posledice svojih postupaka. Nemam želudac za sve.”

Potom je dodao kako više ne želi da bude deo javnog sveta, iako je već 14. godina proveo u brojnim šou programima koji su bili rijaliti programi.

“Ne želim da se piše o meni, da budem deo estrade. Hoću da imam svoj život i da budem daleko od svega toga što izlazi i što se piše. Zovite ove što žele da se eksponiraju”, poručio je rijaliti učesnik.

Inače, Miki je iz kuće izbačen 3. oktobra kada je fizički napao Vladimira Tomovića, a sukob koji se desila na velelepnom imanju šokirala je i zaprepastila ceo region, a pčelar iz Kupinova ubrzo je diskvalifikovan kada je Veliki šef saopštio odluku.

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia