Booking.com
Početna » Reality » Parovi » MI U KREVETU 3 DANA, A POLICAJCI NAM DONOSE SVE ŠTO TRAŽIMO! Ivan uživo otkrio detalje o vezi s Marijom Milošević!
Parovi Reality

MI U KREVETU 3 DANA, A POLICAJCI NAM DONOSE SVE ŠTO TRAŽIMO! Ivan uživo otkrio detalje o vezi s Marijom Milošević!

Ivan otkrio šta je Gagi Đogani uradio na nastupu, pokojni Džej je odmah reagovao!
Foto: Printscreen/ Instagram

Izneo intimne detalje iz veze sa Marijom.


Jedan od najpopularnijih densera devedesetih, Ivan Gavrilović, koji trenutno boravi u vili Parova, gde je suprugu prevario sa Milijanom Bogdanović, svojevremeno je bio u vezi sa ćerkom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, Marijom.

Gavrilović je sada u Parovima govorio o detaljima veze sa Marijom, te zašao i u one najintimnije detalje.

“Meni je bilo jako neprijatno, policajci su morali da nam donose sve živo. To je sve bilo normalno”, rekao je Ivan i dodao da nisu imalu u planu da osnuju porodicu.

“Nismo planirali porodicu tada, ona je imala 30 godina. Bili smo svesni da ne možemo da izdržimo u toj vezi. Bilo nam je lepo, ona je mnogo volela muziku. Slušala je nas dens, i strane pesme isto. Imali smo neke zajedničke teme uvek”, ispričao je pevač, a zatim odgovorio na pitanje kako se Marija ljubi:

“Pa super, ali nije bolje. Do sad s kim sam se u životu poljubio, najlepše je sa Milijanom”, odgovorio je Gavriilovć pa nastavio:

“Imali smo sve živo, posluženje, ljudi su nam donosili klopu, dvodvoravali se njoj. Donosili nam hranu u krevet i tako dalje…Služavke su uvek spremale nešto. Sve je bilo po našem”, govorio je Gavrilović, a onda je došlo i intimno pitanje:

“Kakav je bio seks sa Marijom?”

“Glupo mi je da pričam o tome. Baš bezveze. Bilo je okej. Mi smo više vodili ljubav pričajući, provodeći večeri tako što smo izlazili, a ne seks. On je bio na desetom mestu, ta ljubav je bila. Bili smo zatvoreni po tri dana u vili, budemo sami, zezamo se, vodimo ljubav, bijemo se, šibamo, sparingujemo kao, zezali se… “, objanio je Ivan Gavrilović i ispričao kako se njihova veza završila.

“Tada su bile priče da sam ja bio ‘ubačeni element’ jer su mislili da ja radim za nekoga. Bila je jedna večera posle koje smo završili vezu. To je bila zabranjena ljubav sigurno. Ja nisam bio iz tog njihovog sveta, bio sam tu neplanirano. Ona je htela da pobegne iz tog sveta. Bilo je situcija kada smo bežali, odemo kod mene na par dana. Jake su to frustracije, ali živelo se…Sediš kući, sve je bilo u fulu. Mi smo uživali. Imali smo i neke planove, ali je to posle bilo završeno. Ima tamo hiljadu sobu, imali smo odnose tamo”, ispričao je Gavrilović.

PRess Serbia