Booking.com
Event Festival

Merkur Vrnjačka Banja – Sajam Turizma

Merkur Vrnjačka Banja - Sajam Turizma

Na 43-om Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu koji se nakon dve godine ponovo održava od 24. do 27. marta 2022. godine na Beogradskom sajmu, zdravstveni i spa centar Merkur iz Vrnjačke Banje predstavlja posetiocima šta se sve dogodilo u period od poslednjeg Sajma.


Gosti Merkura dobili su u martu mesecu 63 potpuno redizajnirane i renovirane sobe. Svi posetioci Sajma turizma imaju priliku da osete komfor novog smeštaja froz virtuelnu prezentaciju VR naočarima. Na ovaj moderan način doživeće renovirani deo objekta i sobe u kojima mogu da se opuste tokom dana, odmore tokom noći, uživaju u vrhunskoj medicinskoj i wellness uslugama na koje su već navikli, ali uz smeštaj visoke kategorije.

Na Sajmu Merkur prezentuje Pansione za period od 01. aprila do 31. decembra koji pružaju mogućnost svima koji budu želeli da se tokom ove godine odmore ili provere zdravlje u Vrnjačkoj Banji, učine u Merkuru. Post Covid Rehabilitacija kao novi program u Merkuru deo je Merkurove ponude. Za sve one koji rezervišu svoj boravak za mart ili april u vreme trajanje Sajma odobrava se popust 10 %.

Merkur Vrnjačka Banja - Sajam TurizmaTokom Sajma biće prezentovani rezultati istraživanja mineralne vode Snežnik i nove benefiti koje ova voda ima po zdravlje. S obzirom da su Merkurove medicinske usluge dostupne hotelima i privatnom smeštaju u Vrnjačkoj Banji, očekuje se da će nova terapija lekovitom vodom da utiče na povećanje ukupne posete najveće srpske banje.

Drugog dana Sajma 25.03. na štandu Merkura biće prezentovan projekat SI4CARE koji finansira Evropska unija, a Merkur uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja, učestvuje kao jedini partner iz Srbije.

Beogradski sajam je i na ovogodišnjoj manifestaciji nastavio sa programom organizovanog dovođenja kupaca. U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva, odvijaće se B2B program i omogućiti veliki broj poslovnih sastanaka u specijalnom prostoru „B2B Meetings“ (hala 1), zahvaljujući B2B poslovnom portalu namenjenom registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca.

Tagovi

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRessSerbia VIDEO NEDELJE: Princ – Ajša (Official Video)

Prijatelji sajta

omladinska zadruga indeks
BG ONLINE

Kalendar

јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Odaberite vašu sledeću destinacijuBooking.com

PRess Serbia