Booking.com
News Džet-set Estrada VIP

Mercedes za vežbanje, Lamborgini za punoletstvo! Dragana iskeširala 300.000 evra za rođendanski poklon sinu! I to nije sve…

Mercedes za vežbanje, Lamborgini za punoletstvo! Dragana iskeširala 300.000 evra za rođendanski poklon sinu! I to nije sve...

Dragana Mirković, koja je nedavno u svom dvorcu napravila gala slavlje za 500 zvanica povodom punoletstva sina Marka Bijelića, iskeširala je neverovatnih 300.000 evra za skupoceni poklon nasledniku.


Naime, pevačica i njen suprug Toni kupili su Marku lamborginija, koji je dugo želeo.

“Marko je pre dve godine položio vozački pošto zakon u Austriji nalaže da već sa 16 polaznici mogu da izađu na polaganje, ali je godinu dana morao da vozi u društvu starijih i iskusnijih vozača. Kada je položio, Dragana i Toni su mu kupili mercedesa kako bi videli kakav je vozač. Kako je dve godine bio oprezan i savestan vozač, odlučili su da mu ispune želju i za punoletstvo kupe automobil koji je želeo”, govori dobro obavešten izvor Srpskog Telegrafai nastavlja.

“Marko je bio oduševljen kada je video lamborginija u garaži umesto mercedesa, koji je do nedavno vozio. Bukvalno je skakao od sreće. Nije mogao da veruje da su mu roditelji ispunili san. Dragana je bila ta koja je organizovala iznenađenje za sina jer je jako ponosna na njega, budući da je bio odličan učenik tokom školovanja, te da obrazovanje stavlja ispred svega”,završava priču izvor.

Pored auta Dragana i Toni kupili su sinu i stan koji je trenutno u fazi gradnje, ali do kraja godine bi Marko trebalo da se useli u njega i počne momački život.

Evo i par detalja sa proslave koje je pevačica podelila:

View this post on Instagram

Proslava Markovog punoletstva 🤗💞😊

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

View this post on Instagram

Proslava Markovog punoletstva, part II 🤗💞😊

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia