fbpx
VIP

MELANIJA TRAMP I ANA VINTUR na ivici MEDIJSKOG RATA! (FOTO)

Evo šta je engleska kraljica POKLONILA Melaniji i Donaldu Trampu

Sve je počelo jednim običnim novinarskim pitanjem koje je dovelo Melaniju Tramp u mini sukob  sa poznatom urednicom Vogue-a, Anom Vintur.

Urednica Vogue-a je bila upitana da li će se prva dama Amerike naći na naslovnici u skorije vreme na šta je ova imala malo kompleksniji odgovor koji je dosta isprovocirao Melaniju Tramp.

„Morate se boriti za ono u šta verujete i morate zauzeti stav.“ rekla je Ana Vitur novinarki CNN, Kristin Amanpur. „Mi profiliramo žene u časopisu u koje verujemo i koje zauzimaju stav koji podržavamo i smatramo ih liderima.“

Melanija Tramp nije ostala dužna na ovo, poslala je šeficu za odnse sa medijima da odgovori Vinturovoj.
„Naslovnica Vogue-a ne definiše gospođu Tramp, već je bila na koricama magazina i to mnogo pre nego što je postala Prva dama.“ rekla  je Grišamova.

U nastavku je dodala da gospođa Tramp „ima preča posla“ kao Prva dama SAD-a, ali i da to pokazuje koliko je modna industraija pristrasna.
„Na žalost, gospođa Tram je navikal na ovakvo ponašanje“, završila je izjavu njen PR.

Da podsetimo, Melanija Tramp je bila na naslovnici Vogue-a 2005.godine kada se udala za Trampa, koji tada bio samo bogataš i preduzetnik.

Ovo ništa ne bi bilo toliko bitno da se američki mediji nisu setili da je Mišel Obama tri puta krasila naslovnicu prestižnog modnog časopisa i to svaki put kao Prva dama. Takođe, tu su bile i Lora i Barbara Buš kao i Hilari Klinton  dok su bile stanarke Bele kuće.

Foto: Instagram/Print Screen
Izvor: PRessSerbia/Svet poznatih
Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close