Booking.com
Početna » Entertainment » Megan Markl je trudna !!!
Društvo Džet-set Entertainment News Svet VIP Zanimljivosti

Megan Markl je trudna !!!

Princ Hari i njegova supruga Megan očekuju prvo dete, navodi se na zvaničnom Instagram nalogu Kensingtonske palate.


Vojvotkinja od Saseksa izazvala je gomilu spekulacija nakon što je pojavila u Sidneju sa dve ljubičaste fascikle koje je neprekidno držala tako da su delimično sakrivale stomak. Očekivano, Britanci veruju da je Megan u drugom stanju, a ovog puta nisu pogrešili!

Megan Markl je trudna !!!
Foto: AP/Heatheliff O’malley

Naime, u ponedeljak ujutru Megan je sa suprugom Harijem sletela u Australiju, a fanovi kraljevske porodice ubrzo su misteriozne fascikle koje je nosila u desnoj ruci povezali sa trudnoćom. Naime, oni su smatrali da je lepa 37-godišnjaka tako pokušala da prikrije stomačić, i zapravo su bili u pravu.

Megan Markl je trudna !!!
Foto: Profimedia

Potvrda je stigla i iz Kensingtonske palate!

Njihovo kraljevsko visočanstvo Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa sa zadovoljstvom objavljuju da Vojvotkinja od Saseksa čeka prinovu, koja će na svet doći na proleće 2019. godine. Princ Hari i Megan Markl zahvalni su na porukama podrške koje su stigle sa svih strana sveta posle njihovog venčanja i oduševljeni što mogu da podele ovu srećnu vest sa javnošću“, navodi se na zvaničnom Instagram nalogu Kensingtonske palate.

Društvene mreže u Engleskoj su pre same potvrde doslovce “gorele” od broja komentara, i dok su se jedni čvrsto držali stava da zaista čeka bebu, drugi su pokušali da racionalizuju čitavu stvar, pa su istakli da su joj fascikle neophodne kako bi u svakom trenutku znala plan i program zvanične posete Australiji.

No, sada znamo ko je bio u pravu!

Megan Markl je trudna !!!
Foto: AP/Heatheliff O’malley

Podsetimo, govorkanja su krenula ranije tokom vikenda kada se Megan na venčanju princeze Judžin pojavila u širokom teget kaputu, pritom zakopčanom, što je možda lep izbor, ali prilično neočekivan za ovu vojvotkinju, poznatu po tome što rado pokazuje svoju vitku liniju u uskim toaletama.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodaj komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia