fbpx
Fashion News

Maya Berović ,Nikolija i JK u istoj odevnoj kombinaciji!

Maya Berović i Nikolija u istoj odevnoj kombinaciji!
Maya Berović i Nikolija u istoj odevnoj kombinaciji! Maya Berović i Nikolija u istoj odevnoj kombinaciji!

jelena

Kojoj bolje stoji?!

Kako stoje stvari, estrada je ušla u krizu kada su odevne kombinacije u pitanju, jer posle Cece i Seve koje su ponele iste haljine, Mayi Berović i Nikoliji Jovanović se desila ista stvar, ali ovog puta je u pitanju sako.
Naime, Maya Berović i Nikolija su kupili isti sako iz nove kolekcije “H&M Balmain“.Maya  se u sakou pojavila na nastupu u Somboru, dok ga je Nikolija ponela predstavljanju nove kolekcije pomenutog brenda, što je dobro, jer nisu morale da se sklanjaju jedna od druge zbog iste odevne kombinacije.
Ovih dana svi pričaju o tome kako je Nikolija drastično smršala, pa je sada premršava, dok Maya s’druge strane izgleda bolje nego ikad.Bez obzira na to,  evidentno je da imaju sličan modni ukus.
Takodje večeras,na reviji Boška Jakovljevića, pop zvezda  Jelena Karleuša  se  takodje pojavila u identičnom sakou  pa smo je zamolili za komentar.
“Isti je sako,a li to je veoma poznat brend i mnoge druge poznate ličnosti su ga nosile”, saopštila je  Jelena za portal PRessSerbia  i sutrašnji Exkluziv.
Mi Vas pitamo, kojoj po Vašem mišljenju, bolje stoji ovaj odevni predmet?
Maya Berović i Nikolija u istoj odevnoj kombinaciji!
Maya Berović i Nikolija u istoj odevnoj kombinaciji!
Loading...

Video nedelje

MILICA TODOROVIC & MIRZA SELIMOVIC - AVET

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA