Booking.com
Početna » Entertainment » Zanimljivosti » Maska društvenih mreža – O čemu najviše lažemo na društvenim mrežama?
Gadgets and Tech Zanimljivosti

Maska društvenih mreža – O čemu najviše lažemo na društvenim mrežama?

Društvene mreže i socijalne platforme postale su nova realnost u kojoj živimo i u kojoj svi želimo izgledati mnogo bolje i pametnije nego u stvarnom životu.


 

I iako opovrgavate realnost, svi mi smo bar jednom učinil naš izgled izazovnijim na mrežama, stanjili butine i potamneli ten…

Donosimo vas spisak najčešćih “prevara” na društvenim mrežama koje i sami činimo.

1. Izgled

Ne morate nužno biti majstor filtera i fotošopa, sad već svaki mobilni telefon ima u sebi algoritme koji će malo popeglati fotke kako bi ispali bolje nego što jeste.

2. Ljubav

U ovom segmentu života najlakše ćemo se zameriti prijateljima i rapidno smanjiti svoju popularnost, jer stvarno niko ne treba da zna šta sve radite vi i dragi svakog minuta svog života, šta jedete, pijete, gde ste i koliko se puta dnevno možete poljubiti.

3. Putovanja

Sve loše što se dogodilo, od pucanja gume na starom busu, preko rupe u kojoj ste spavali sa jednim okom otvorenim za slučaj da vas napadnu štakori do bljutave hrane koju ste ispljunuli čim ste je stavili u usta… Sve ovo se može zanemariti i biti žrtva jer ste snimili super selfi na nekom mestu koje nije vaš grad…

4. Vežbanje

Svi su znojavi i piju vodu, majice su mokre, peškiri takođe, patnja na licu neupitna… Ipak, da li ste stvarno digli koju tonu, pretrčali koji kilometar ili ste se umorili za dva minuta, slikali i pobegli na velići kapućino s tri šećera i dva čokoladna kroasana.

(magazin.novosti.rs/pixabay)

Renata Kulic

Diplomirani novinar/žurnalista sa dugogodišnjim iskustvom u medijima. Za portal PRessSerbia.com piše nekoliko godina i to u rubrici "Lifestyle"

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

PRess Serbia