Početna » News » Martina Vrbos: “Vraćam se u Hurgadu, priča o ajkulama je odvratno naduvani spin”!
News Svet Travel VIP

Martina Vrbos: “Vraćam se u Hurgadu, priča o ajkulama je odvratno naduvani spin”!

Martina Vrbos: "Vraćam se u Hurgadu, priča o ajkulama je odvratno naduvani spin"!

Ajkule žive u moru, to je njihova teritorija i treba to da poštujemo, pri tome, ako pravila kažu da je zabranjeno plivanje posle šest popodne, pa šta traži baba u moru u sedam uveče, među koralnim grebenima i to van prostora koji je jasno ograđen, pita se regionalna pop zvezda Martina Vrbos.


-Pola moje familije je trenutno u Egiptu, i nikome od njih nijednog momenta nije palo na pamet da govori niti da razmišlja o nekakvom otkazivanju aranžmana i povratku kući, kaže pevačica i dodaje:

.Ljudi moji, pa suludo je i govoriti o tome, pa šta bi sada, Amerika trebala izaći na kopno i nikada više ne ući u vodu jer je negde nekoga napala ajkula, a napadaju ih stalno. Gade mi se ovakvi spinovi!

PREMIJERA!!! S TOBOM JE SVE..: MARTINA VRBOS OBJAVILA NOVI SPOT!

Ovo u Egiptu desilo je jednom u sto godina i od toga se pravi neviđena drama! Razumem da je ljudima dosta priče o koroni i ratu u Ukrajini pa su neki mediji potrčali na naduvaju priču o hordi zlih ajkula koje jedu narod na Crvenom moru, pa ajte molim vas, veću nebulozu dugo nisam čula, rezignirana je pevačica koja se priprema za put upravo u Hurgadu:

-Planiram da tokom leta u Hurgadu odem dva puta, jednom sa mužem i decom drugi put sa prijateljima i verujte mi na reč da već odbrojavam dane do polaska, kaže popularna Riječanka.

PRessSerbia

foto: privatna arhiva

About the author

Dalibor Katic

Novinar je sa skoro dvadesetogodišnjim iskustvom u medijima. Stotine ekskluzivnih priča, ali i brojni intervjui sa domaćim i svetskim zvezdama samo su deo njegove novinarske karijere.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia