Booking.com
VIP Estrada

Marko Bulat otkrio deo porodične atmosfere za najveći hrišćanski praznik! Ovako on i Marija provode Božić

KOD MARIJE BULAT LOVA PLJUŠTI SA SVIH STRANA: Zadrugarka izdaje pumpu za 5.000 evra mesečno i tu nije kraj!
Foto: ATA Images

Marko Bulat progovorio je o pravim vrednostima, kao i najlepšem prazniku u godini, a otkrio i kako on i njegova supruga, Marija obeležavaju Božić.


Naime, pevač je evocirao uspomene, prisetio se praznika u vreme svog detinjstva ali i otkrio kako to izgleda danas u njegovom domu.

– Iznesu se one posne grickalice, suve šljive… Deca otvaraju poklone, to su nam neke sitne radosti. Foru moje bake, sa zekom i poklonima, koga ja nikada nisam uhvatio, danas ja prodajem mojoj deci… Naravno tu su i pokloni od Božić bate… Uvek se setim moje pokojne majke, kada smo svi zajedno tražili paru u česnici… Paljenje badnjaka, koliko varnica, toliko parica… – prisećao se Bulat.

Pevač je otkrio i koliko poštuje sve tradicionalne rituale i koliko se sa svojom suprugom trudi da ulepša deci pomenute praznike ali im i usadi veru i običaje.

– Zajedno sa Marijom, usađujem prave mere vrednosti, koje treba da budu nepromenljive. Jednog dana kada budu imali svoju porodicu, kako bi mogli da prenesu njima… Smatram da su dva istorijska momenta najvažnija, rođenje i vaskrsenje Hristovo – govorio je Marko u emisiji Premijera Vikend Specijal.

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia