Booking.com
Početna » VIP » Estrada » Marinković otkrio detalje sukoba! Gocin advokat ga juri za STAN, ćerki je promenila broj… HAOS!
Estrada Reality

Marinković otkrio detalje sukoba! Gocin advokat ga juri za STAN, ćerki je promenila broj… HAOS!

NAJNOVIJI DETALJI JEZIVOG NAPADA NA MARINKOVIĆA: Oglasio se SVEDOK - ODGRIZLA mu POLA NOSA?
Foto: TV Happy/Printscreen

Ivan Marinković i dalje udara kontru svojoj bivšoj ženi Goci Tržan, ne pojavljuje se na ročištima, duguje joj više od pola miliona dinara, dok sa ćerkom Lenom ne kontaktira već dve godine.


Zbog bežanja od izvršenja obaveza, Ivanu je popisana imovina, a račun blokiran, međutim, sud još uvek nije uspeo da naplati potraživanja jer je Ivan bio u rijalitiju “Parovi”.

Goca je besna i kako je rekla neće se smiriti dok svog bivšeg ne strpa u zatvor.

– Ja očekujem da mi uskoro budu isplaćeni honorari od rijalitija u kome sam bio i tu će biti dovoljno da se pokrije taj dug za alimentaciju od 370000 dinara. Goca spominje neku cifru preko pola miliona, ali koliko god da je, te pare ću odmah prebaciti na njen račun. Pokazaću javno tu uplatnicu da ne misle ljudi da lažem. Jednostavno, do sada nisam bio u mogućnosti da plaćam 12000 dinara mesečno – započinje svoju odbranu Ivan, koji je zbog zdravstvenih problema bio sprečen da se pojavi na sudu kako bi potpisao papir o plaćanju alimentacija.

– Stan moje majke je i dalje pod hipotekom. Izašao je novi zakon za kredite u švajcarcima, pa se dužnicima oprašta 30 posto duga i smanjuje rata. Ja kao solidarni dužnik treba da potpišem da Goca nastavi da plaća ratu za stan posle dve godine, kako bi njoj ostao stan u Mirjevu. Međutim, ja nisam potpisao to iako me je njen advokat molio i zvao. Ja tražim da ona skine hipoteku sa stana moje majke koji je sada u mom vlasništvu, neka stavi na neku svoju nepokretnost, pa onda neka plaća i radi šta hoće. Ne želim da budem zarobljen i da mi hipoteka stoji još 10 godina. Ja svoj stan izdajem jer mi se ne isplati da živim u njemu pošto su veliki troškovi. Neću da dozvolim da me Goca opet ucenjuje. Ako uspemo da se dogovorimo kao normalni ljudi, da joj potpišem i otarasim se hipoteke, onda može. Šta ona radi sa tim stanom u Mirjevu ne znam, da li ga izdaje ili ga drži praznog, nemam pojma i ne interesuje me – priča Ivan koji još uvek nije video ćerku Lenu, a ni malog Željka koga je dobio iz veze sa Miljanom Kulić.

Čuo sam da mi je Miljana pružala podršku i govorila ljudima da glasaju za mene. Nisam se čuo s njom, nije me još zvala i uznemiravala. Poznajući Miljanu, to je ono “drži vodu dok majstori odu”. Te njene fore da će da mi plati lečenje od alkoholizma su budalaštine. Želim joj sve najbolje u životu, a što se deteta tiče tu možemo da se dogovorimo. A od pomirenja nema ništa. Tu ženu nisam ni voleo, a ako bude tražila i želela, priznaću Željka – rekao je Ivan koji trenutno uživa u ljubavi sa svojom rijaliti izabranicom Jelenom Ilić.

– Iznajmili smo stan u kome smo počeli da živimo Jelena i ja. Mnogo nam je lepo zajedno, ne razdvajamo se. Mnogi me kritikuju da ne razmišljam o mojoj Leni, ali to nije tačno. Goca joj je promenila broj telefona jer ne želi da se vidim sa njom. Sačekaću još malo da vidim da li će se ona meni javiti ili ću morati da kontaktiram socijalnu službu kako bi video svoju ćerku – rekao je Ivan.

(Star)

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia