Početna » Entertainment » Marina Tucaković posle više meseci ćutanja o borbi sa opakom bolešću!
Džet-set Entertainment VIP

Marina Tucaković posle više meseci ćutanja o borbi sa opakom bolešću!

JELENA KARLEUŠA SE OPROSTILA OD MARINE TUCAKOVIĆ: Maki moja, ostavila si najlepši trag, hvala ti za sve
Foto: Printscreen

Tekstopisac Marina Tucaković već dugo vodi bitku sa rakom, a nakon više meseci ćutanja, otkrila je u kojoj je sada fazi njena borba.


– Pravo da vam kažem, onako. Prolazim kroz hemioterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam – rekla je Marina i otkrila da je prekinula lečenje u inostranstvu i da se trenutno leči na onkologiji u Beogradu.

– Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam – kratko je rekla i otkrila koliko joj znači podrška porodice.

– Podrška porodice jeste važna i čak poželjna, može da pomogne, ali kad se osećate loše, onda ujedno osećate da vam niko i ništa ne pomaže. To je sve valjda proces koji mora da se odvije.

Letos je Marina izjavila da je korona mnogo uticala na njen rad i prihode, te da prolazi kroz finansijske teškoće. Priznala je da joj na ruku ne ide ni lečenje koje je veoma zahtevno i skupo, ali da uz prihode koje trenutno ostvaruje od asutorskih prava nekako uspeva da ispliva na površinu.

Izvor: PressSerbia/Story

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia