Booking.com
Estrada VIP

Marina Tucaković na dobrom putu da pobedi opaku bolest

JELENA KARLEUŠA SE OPROSTILA OD MARINE TUCAKOVIĆ: Maki moja, ostavila si najlepši trag, hvala ti za sve
Foto: Printscreen

Marina Tucaković protekle nedelje bila je na kontroli na Onkološkoj klinici, gde su lekari posle detaljnih pregleda i analiza ustanovili da se metastaze polako povlače.


– Pluća se polako oporavljaju, terapija i lekovi koje uzima daju rezultata, a ono što je Marinu posebno usrećilo je informacija da skoro sve metastaze koje je imala na glavi su se povukle. Tokom lečenja pluća ustanovljeno je da se tumor proširio pa su lekari morali da biju bitku na više frontova. Bilo je pitanje samo šta je prioritet i šta prvo lečiti. Pored terapije koju su joj prepisali, hemioterapije koju je dobila, velikog udela su imali i melemi iz manastira i pra afričkog drveta, tako da su sada prognoze bolje nego ikad. Savet lekara je i dalje mirovanje, izbegavanje stresova, čuvanje od korone pošto u ovoj fazi lečenja ne sme da se vakciniše – rekao je Marinin prijatelj.

– Sledećeg meseca će imati još jednu kontrolu gde će konzilijum odlučiti da li je potreban još jedan ciklus zračenja ili će drugim lekovima nastaviti lečenje – ispričao je Marinin prijatelj, koji dodaje da je ona sada dosta smirenije i spokojnija i da joj je najneizvesniji period bio dok je čekala prethodne rezultate i saznanje da li se oporavlja ili će bolest da uznapreduje, kao i da su muž Futa i sin Laća sve vreme uz nju.

Izvor: PressSerbia/Svet

About the author

Jelena Filipovic

Novinar sa bogatim radnim iskustvom. Piše za više rubrika portala PRessSerbia

Dodajte komentar

Kliknite ovde da ostavite komentar

PRess Serbia