Francuska glumica Marijon Kotijar objavila je da je trudna i opovrgla glasine o mogućoj romantičnoj vezi sa Bredom Pitom koje su se pojavile u mnoštvu izveštaja o raspadu braka Pita i Anđeline Džoli.

“Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na nalet vesti koje su počele pre 24 sata u koje sam i ja uhvaćena”, rekla je ova Oskareovka u saopštenju objavljenom juče preko Instagrama.

Glumica je rekla da nije navikla da komentariše ovakve stvari ili da ih shvata ozbiljno “ali da situacija počinje da izmiče kontroli i pogađa ljude koje ja volim, i stoga moram nešto da kažem”.

Kotijar je potvrdila da njena dugogodišnja veza sa glumcem Gijomom Kaneom sa kim ima petogodišnjeg sina i dalje traje. Ona je preko Instgrama pored slike ptice kako leti napisala da je “on jedini ko mi je potreban” i da očekuju drugo dete.

Glumica koja je osvojila Oskara 2008. godine za ulogu legendarne francuska pevačica Edit Piaf u filmu “La Vie en Rose” glumi sa Bredom Pitom u novom romantičnom trileru iz perioda Drugog svetskog rata “Allied”.

U nekoliko medijskih izveštaja ove nedelje nagovešteno je da postoji veza između Kotijar i Breda Pita i da je to razlog zbog koga je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Pita u ponedeljak. “Svim medijima i hejterima koji žure da osuđuju, iskreno želim brz oporavak”, napisala je Kotijar i izrazila nadu da će Anđelina Džoli i Bred Pit “naći mir u ovom vrlo burnom trenutku”.