Booking.com
Početna » Reality » Marija Šerifović otkriva sa kime se slaže u Zvezdama granda
Reality Zadruga

Marija Šerifović otkriva sa kime se slaže u Zvezdama granda

"NISAM JELA 28 SATI" Marija Šerifović otputovala, pa doživela NEPRIJATNO IZNENAĐENJE
Foto: ATA Images

Bez dlake na jeziku, otkrila šta se dešava iza kulisa Zvezda granda


Muzički šou „Zvezde Granda“ decenijama unazad privlači veliku pažnju milionskog auditorijuma kako zbog vanserijskih pevačkih talenata, tako i zbog članova žirija koje gledaoci svake subote kroz čarke i svađe upoznaju u drugačijem svetlu.

Jedna od njih je i Marija Šerifović koja ne krije da se toliko zalaže za svoje kandidate da se često iznervira pred milionima koji prate ovaj popularni TV format, a sad je rešila da progovori šta se dešava i mimo kamera i sa kim najčešće ima „zajednički jezik“ u „Zvezdama Granda“.

-Došla sam poprilično nervozna (smeh), ali ne mogu sada da vam kažem o čemu se radi- rekla je Marija prilikom nedavnog gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u koju je došla odmah nakon snimanja drugog kruga, a voditelj Siniša Medić je pitao da li joj je Viki Miljković digla pritisak.

-Viki i još par kolega, ali Bože moj… Na kraju i na početku svega mi smo kolege koje se mimo emisije podržavaju, poštuju, tu smo jedni drugima na raspolaganju, e sad što neko vatrenije ili manje vatrenije reaguje u toj emisiji, šta da radimo, takvi su nam karakteri i verovatno je zato to i nagledaniji šou u regionu – odgovorila je Marija, dok je voditeljka Vesna Milanović konstatovala da se kroz sedam sezona takmičenja pokazalo da se Marija i Saša odlično slažu.

-Moram da budem iskrena za sedam godina koliko sedim u žiriju, u devedeset, ma devedeset i pet posto slučajeva mi zaista mislimo isto. Ako je stvar zabave, ako treba da ocenimo kandidata koji nije wow interpretator ali je dobar za šou, ja sam tu za to da podržim. Isto tako, ako je neko zaista dobar interpretator, za šta se prvenstveno zalažem, Saša je tu da podrži, bilo da se radi o mom ili tuđem kandidatu- objasnila je pevačica, pa se dotakla svojih komentara u takmičenju koji su najčešće vrlo kratki i vrlo direktni. A sad je objasnila i zbog čega je tako.

-Zato što nemam strpljenja i živaca, druga stvar je to što je sve previše brzo u današnje vreme i konzumacija je toliko brza da ne moram da davim. O svakom kandidatu mogu da pričam deset minuta, ali nema potrebe -odgovorila je Šerifovićeva.

Kreativni direktor „Granda“ je otkrio da se često dešava da članovi žirija na snimanje dođu neraspoloženi, ali da svoje raspoloženje nikad ne prenose na druge.

-Neko je bolestan, neko ima probleme, ali kad sednemo u te fotelje i damo znak da kreće snimanje, sve se to zaboravi. Mislim da je žiri uvek koncetrisan i raspoložen, retko se desi da je neko utučen i da zavlači u snimanju, čini mi se da smo uvek dobro raspoloženi, uvek orni za dobru raspravu i dobru svađu – objasnio je Popović, a Marija se nadovezala:

-Postoje neki trenuci u kojima pogledom prepoznamo šta treba da se radi, kako treba da se delam, da li treba da palim vatru, ali šta god bilo u našim životima mimo „Zvezda Granda“, onog momenta kad se svetla upale, prvenstveno zato što svi profesionalci, nemamo pravo da budemo utučeni.

Foto: ATA Images

Izvor: PRessSerbia/ Alo.rs

 

About the author

Marija P.

Diplomirani profesor srpskog jezika i književnosti sa višegodišnjim radnim iskustvom u brojnim domaćim medijima.
Najviše je zastupljena u rubriikama vesti, društvo i biznis.

Add Comment

Click here to post a comment

PRess Serbia