fbpx
Džet-set Estrada Pinkove zvezde Reality VIP Zvezde granda

Marija Šerifović: “Koga nema, bez njega se može”

Marija Šerifović poručila Šabanu: "Koga nema, bez njega se može"

Marija Šerifović poručila Šabanu: “Koga nema, bez njega se može”


Šabana Šaulića, kralja narodne muzike, u novoj televizijskoj sezoni gledamo kao člana žirija šou-programa „Pinkove zvezde“, iako smo ga nekoliko godina ranije gledali na sudijskoj stolici u „Zvezdama Granda“.
S obzirom na to da je na neki način bio zaštitno lice “Grandovog” muzičkog takmičenja i da se lepo družio sa kolegama u žiriju, očekivali smo da im nedostaje, ali je situacija ipak drugačija.

Pop pevačica Marija Šerifović priznaje za naš list da sadašnji sastav žirija u „Zvezdama Granda“ odlično funkcioniše i da niko ne treba ni da ode, ni da dođe u ekipu koja ruši rekorde gledanosti iz nedelje u nedelju.

Foto Kurir

“Da sedimo kao ranije, možda bih rekla da mi nedostaje. Sada kada smo ovako razdvojeni, ne nešto preterano, moram da budem iskrena. Ja njega izuzetno poštujem i cenim, ali ima ona stara: “Koga nema, bez njega se može i mora”, poručila je Šerifovićeva i dodala da ne postoji šansa da “Pinkove zvezde” budu gledanije ni u ovoj sezoni. 

“Naučili smo kako se igra ova igra i mislim da nam sada niko ne može ništa”, konstatovala je Šerifovićeva.

Nedavno je pevačica moćnog glasa obradovala fanove vešću da sprema novu pesmu, baladu koja će osvojiti njihova srca.

“Za ideju treba malo, ali za realizaciju treba dosta. Pogotovo zato što želim da ispratim uspeh prethodne tri pesme, ali možda i to nije dobro. Ako se oslanjaš na prethodne rezultate, onda nisi dovoljno opušten, ali verujem da će to biti nešto veoma dobro”, zaključuje Šerifovićeva.

Loading...

Video nedelje

DJ MARTIN - BUDI MOJE SVE (4K)

LAJKUJTE NAŠU FACEBOOK STRANICU!

Uživajte u odličnom ROYAL WELLNESS CENTRU!

AUTO PLAC “DB AUTO”-ODLIČAN IZBOR POLOVNIH AUTOMOBILA

Close